Huawei Y5 Lite fiyatı özellikleri bilgisi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei Y5 Lite fiyatı ve teknik özellikleri açıklandı. Yurtdışı fiyatı 100 Euro' dan satışa çıkan yeni Huawei modelinin orta bütçeli kullanıcıları memnun edecek. Peki Türkiye fiyatı!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei, Çin kökenli ve Android altyapısını kullanan bir telefon üretici markasıdır. Her sene çıkarttığı telefonlarla orta segment ve lüks telefon kullanıcılarını çok daha mutlu eden tasarımlar, Huawei Y5 Lite modeli ile de devam edecektir. Yeni tanıtılan ve piyasada merak uyandıran Huawei Y5 Lite, aynı zamanda fiyatı ile birlikte de şaşırtıcı bir performansa sahip olmuştur.

Huawei Y5 Lite özellikleri: Huawei markası, kullanıcıların her zaman çok daha yüksek performansta telefona sahip olmaları için, Android şirketi tarafından yaratılan güncellemeleri anında kullanıcılarına iletmektedir. 5.45 inç büyüklükte olan orta ölçekli LCD ekranın yanında, 1440 * 720 piksel ekran çözünürlüğüne de sahiptir.1 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza ise orta segment bir telefon için giriş seviyesi sayılabilecek özelliklere sahiptir.

Huawei Y5 Lite fiyatı özellikleri bilgisi

Huawei Y5 Lite kamerası

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

8 MP çözünürlükte bulunan arka kamera, f/2.0 diyafram aralığına sahiptir. Ön yüzde ise f/2.2 diyafram aralığı sunan bir 5 MP dahili kamerasına sahiptir. Batarya aralığında ise 3020 mAh gücünde bir pil desteği sunulmaktadır. MicroSD özelliği de, daha geniş bir alan isteyen kullanıcılar için yaratılmıştır.

Huawei Y5 Lite fiyatı

Huawei Y5 Lite fiyatı! Genel telefon tasarımından vazgeçmeyen Huawei markası, aynı zamanda yumuşak dizaynına devam etmektedir. Oreo Go Android 8.1 ile gelen Huawei Y5 Lite, aynı zamanda fiyat olarak ise 100 Euro gibi eğlenceli bir pariteye sahiptir.

Huawei Y5 Lite özellikleri detayları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei Y5 Lite özellikleri detayları

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.