Instagram alışveriş yapma dönemi başlıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram alışveriş yapma özelliği ekleniyor. Testleri süren yeni özellikle artık instagram uygulamasında alışveriş yapılabilecek. Peki nasıl yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Teknolojinin gelişmesi, beraberinde pek çok yeniliği de getiriyor. Teknolojik gelişmelerin internet kullanımını oldukça fazla bir şekilde etkilediği bir gerçektir. İnternet kullanımlarının artıp yaygınlaşmasıyla birlikte sosyal medya kullanımı da yaygınlaşmış ve sosyal medya platformları da çoğalmıştır.

Instagram alışveriş yapma, dünya üzerinde oldukça fazla katılımcısı ve kullanıcısı bulunan sosyal medya platformlarından biride Instagram’dır. Instagram kişilerin fotoğraf ve video paylaştığı bir sosyal medya alanıdır. Ayrıca bu sosyal medya platformuna sürekli yeni bir özellik ekleniyor. Bu sayede Instagram kullanıcılarına daha geniş bir kullanım alanı sunuyor. Son eklenen özelliklerden biri olan alışveriş yapma imkanı birçok alanda Instagram alışveriş dönemi başlıyor başlığıyla büyük ses getirmiştir.

Instagram alışveriş nasıl yapılır?

Aslında Instagram kendi uygulaması üzerinde alışveriş imkanı açmadan önce bazı Instagram kullanıcıları kendi ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabiliyor. Bu şekilde birçok kullanıcı gelir elde ediyor. Instagram’ın kendi platformu üzerinden alışveriş imkanı sağlamasıyla bu durum daha güvenilir bir hâl alıyor. Ancak bu uygulama henüz sadece Amerika’da kullanılıyor.

Instagram alışveriş yapma dönemi başlıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram alışverişinde ürün çeşitliliği

Instagram üzerinden gerçekleştirilecek olan alışveriş uygulamasında şuanda yalnızca Dünya üzerinde popüler olan markaların satışı yapılıyor. Dünya devi olan markalar Instagram ile işbirliği yaparak kendi ürünlerini Instagram aracılığıyla kullanıcılara sunarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor olabilirler. Şu an için yalnızca Amerika’da kullanıma açık olan bu uygulamanın zamanla Dünya geneline yayılacağı düşünülüyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak