Instagram direkt mesaj' a yeni özellik

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram' a gelen bu özellik hoşunuza gidecek! Artık Direkt Message kullanıcılar arasında mesajlaşma kolaylaştı. Paylaşacağınız linki kopyala yapıştır yapmadan direkt açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal medya siteleri arasında öne çıkan bir uygulama olan Instagram; kişisel fotoğrafları ve videoları paylaşma imkanı sunar. Devamlı olarak kendini güncel kılan ve farklı özelliklerle kullanıcının kalmasını sağlayan Instagram’da yeni güncellemeler gelmektedir.

Belli bir süre önce Instagrama dahil edilen; DM yani Direkt Message kullanıcılar arasında mesajlaşma fırsatı sunmuştur. Avantajlarının yanında dezavantajlara da sahip olan DM, kolay mesajlaşmayı sağlarken, mesaj olarak gönderilen fotoğraf ve videoların orijinal bir şekilde göndermeyip kırmaktadır. Bunun yanında yine DM’de dışarıdan paylaşacağınız linklere ulaşma fırsatı vermiyordu. Tıklamak yerine önce linki kopyalayıp, başka bir uygulama da yapıştırıp açılabiliyordu. Ancak Instagram’a gelen bu özellik hoşunuza gidecek. Etkin olarak Instagram’ı kullanan kullanıcılar artık DM yoluyla gelen linkleri artık kopyalama zahmetine girmeyecek ve direkt şekilde açabilecekler. Gelen linke artık tıklayarak ulaşabileceğiniz gibi satır içi önizleme ile de görünebilecek.

Yeni özellikle paylaşıma dokunmadan içerik ile ilgili daha fazla bilgi görebileceksiniz. Unutmadan her hangi bir adres ya da telefon numaraları paylaştığınızda bunlar otomatik bağlantıya çeviriliyor.

Instagramı nasıl güncellerim?

Akıllı telefonların olmazsa olmazı arasına giren ve fotoğraf ve video paylaşımlarınızı sağlayan Instagram’ı IOS işletim sistemine sahip telefonlar App Store aracılığıyla uygulamayı güncelleyebilirler. Son güncelleme IOS işletim sistemine sahip telefonlar için yayınlanmış olup android işletim sistemine sahip telefonlar için yakında sunulacaktır. Android işletim sistemine sahip telefonlar ise Google Play Store’ye girip uygulama güncellemesi geldiği taktirde güncelleyebilirler. Şuan için instagram‘ ın yeni sürüm 10.22 olarak bilinmekte. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hala akıllı telefonunuzda Instagram’a sahip değilseniz, fotoğraf ve video dünyasına katılmak için Instagram indirin.

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.