Instagram DM emoji geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram mesaja emoji seçeneği yakında ekleniyor. Çok sayıda emojileri DM’ de göreceğiniz güncelleme gelecek ay içerisinde yer alacağını belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Bazıları uzun test süreçlerine takılırken bazıları Wong gibi kişilerce paylaşılmakta. Yeni bir paylaşımında Instagram DM emoji ile reaksiyon gösterebileceksiniz. Özel mesajla emoji özelliği yakında gelecek.

Uygulama teknik iletişimden sorunlu instagram yöneticisinin bu testi doğruladığı söylenmekte. Wong’ da bu yeniliğin nasıl durduğunu görselle paylaştı.

Çok sayıda emojinin görselde yer aldığı görülmekte. Geç kalınan bu seçeneklerin az da olsa bir fark katacağını düşünüyoruz. Şubatta yayınlanacağı tahmin edilen güncellemenin Türkiye’ ye yansıması ne zaman olacak bilemiyoruz.

Instagram DM emojiler çıkmıyor ise;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Telefonunu yeniden başlatın
  • Uygulamanın yeni sürümünün ülke desteğini kontrol edin
  • Güncellenmiş sürüm mü inceleyin
  • Kaldırıp yeniden yükleyelim
  • Önbellek temizliğini deneyelim
Instagram DM emoji geliyor
Instagram DM emoji geliyor
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.