Android İçin Instagram Çoklu Hesap Kullanma Yöntemi Geldi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bir çok kişinin kullanmak için türlü türlü yolları denediği, Instagram çoklu hesap kullanma imkanı Android için yeni beta sürümüyle resmi olarak geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2010 yılının son çeyreğinde satın alınan ve Nisan 2012’de Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alınan popüler sosyal ağ servisi Instagram, şuanda 100 milyondan fazla aktif olan ve toplamda 350 milyondan fazla kullanıcıya sahip devasa bir güç haline geldi.

Ülkemizde de milyonlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılan popüler resim paylaşma servisi Instagram, bir çok kişinin şahsi ve iş gibi farklı hesapları kullandığını fark etmiş olacak ki, Android için yayınladığı yeni Instagram 7.12.0 beta sürümünde, çoklu hesap kullanma imkanını ekledi.

Instagram Çoklu Hesap Kullanma Yöntemi

Henüz beta olduğu için Google Play Store’da tüm kullanıcılar tarafından indirilmeye sunulmayan yeni Instagram beta sürümünü test etmek istiyorsanız, test bağlantısını tıklayarak Instagram Test Programı için talepte bulunabilirsiniz.

instagram-test-programi
Android İçin Instagram Çoklu Hesap Kullanma

Eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız ve çoklu hesap kurma imkanının bulunduğu yeni Instagram 7.12.0 beta sürümüne ait APK dosyasını indirerek Android telefonunuza kurabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
instagram çoklu hesap kullanma
Instagram Çoklu Hesap

Yeni beta sürümünü kurduktan sonra, profil bölümündeki isminize tıklayarak açılan menünün altında, Hesap Ekle butonunu göreceksiniz. Buradan istediğiniz kadar hesabı ekleyerek, Instagram çoklu hesap kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.