Instagram girdiğin e-posta adresi hiçbir hesapla eşleşmiyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram hesabımı dondurdum açmak istediğimde girdiğin e-posta adresi hiçbir hesapla eşleşmiyor hatası çıkıyor. Burada çok sık işlem yapmadan inceleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Parola sıfırlamada işlemlerin olması için ekliyse numara ile, kullanıcı adınızla veyaı mail adresiyle işlemi başlatabilirsiniz. Bunların hepsi aynı kapıya çıkıyor diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ayrı ayrı yöntem sunulabiliyor. Şifreyi yenile adlı seçeneğini denediğinizde “Girdiğin e-posta adresi hiçbir hesapla eşleşmiyor” sorunuyla karşılaşıyorsanız bunun 3-4 nedeni var. Tabi bizim bildiğimiz kadarıyla.

  1. Hesap iptal işlemini başlatılmışsa.
  2. Dondurulan hesabı açmak istendiğinde askıda kalıp böyle bir problemle karşılaşılabiliyor.
  3. Ağın sistemlerinde o güne özel bir sıkıntı çıkmasından dolayı yaşaınıyor olması.
  4. Uygulamaya gelen güncellemenin problemli olmasından dolayı. (Bilgisayardan test ediniz ve uygulamanın önceki bir versiyonuyla)
  5. Kural ihlalinden dolayı belli bir süre giriş engeliniz varsa
  6. Kural dışı bir şey yaptığınızdan dolayı kalıcı iptal edilmesi.

Instagram hesabım çıkmıyor diyenler

İptal başvurusu yapıldı ve kısa süre içerisinde tekrar hesabınızı geri açmaya çalıştığınızda bazen 1-2 saat veya 1 gün hesaba girişin kısıtlandığını düşünüyoruz. Yapılan işlemlerde sık yapılmaya devam edildiğinde yine belli alanlarda geçici bir zamanlığına durudurma kararı alınabilir.

Sıfırlama yapılamaması yine yukarıdaki durum gibi benzeri diyebiliriz. Sık sık hesabın dondurulması veya dondurulduktan hemen sonra açılan hesaplar işlem engeli yaşayabiliyor. Nasıl bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz derseniz cevabı aşağıdaki benzer yazılar bölümünde. Bu durumda da yine beklemeniz gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hesabım çıkmıyor ve göremiyorum diyorsanız durum yine aynı. Bu tarz işlemlerde hesap gizliliği söz konusu ve bir çok sebepten problem yaşanabiliyor. Kural veya geçici hesap kapatmalarında şifre sıfırlamada bu tarz uyarılarla karşılaşabilirsiniz. 

Instagram girdiğin e-posta adresi hiçbir hesapla eşleşmiyor

Instagram hesabım çıkmıyor diyenler

Diğer bir nedende çalan kişi hesabı sık sık dondurup sıfırlama yapmanızı engelleyebilir. Merak edilen sorularınız için elimizden geldiği kadarıyla yanıt vermeye çalışıyoruz. Yorumlarda genelde dönüşler pek yapılmamakta ve içeriklerimiz sadece bilgilendirmeden ibarettir. Birinin yardımcı olmasını istemek için forumlarda veya sosyal platformlarda yapılan paylaşımlar bazen daha büyük sorunları ortaya çıkarabiliyor.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2021, 17:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak