Instagram hesabını kapatmayı henüz bitirmedik nedir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram hesabını dondurduktan sonra açmaya çalıştığımda "Hesabını kapatmayı henüz bitirmedik yeniden etkinleştirmek istiyorsan birkaç saat sonra tekrar dene" diyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram dondurdum tekrar açmak istediğimde “Kapatmayı henüz bitirmedik” hatası alıyorum şeklinde yazanlar oluyor ve çözüm için çok defa yaptığınız işlemlerin sonucu gün boyu engelle sonuçlanmak olacaktır.

Böyle bir uyarıyla karşılaştınız mı? Böyle bir şey iptal veya dondurmadan kısa süre sonra açılan hesaplar için çıkıyor. Bazende sık sık yapılan işlemlerden sonrada çıkabiliyor. Bunun için yapacağınız beklemek dışında şimdilik bir işlem bulunmuyor. Olur da bu şekilde kalırsa aşağıda önerdiğimiz konumuz içerisindeki bağlantıyı kullanınız. 

Hazırlamış olduğumuz içeriklerin bir kısmi bazılarında işe yararken diğer bir kısmında iş görmeyebiliyor. Böyle durumlarda facebook’ un bağlantılarının da kullanılmasıı öneriyoruz. Dönüş gelirse oradan talebinizi iletir ve uygun görülürse yardımcı olunur. Bu yazılarda instagram ile nasıl iletişime geçilir anlattık. 

Instagram dondurulan hesap açılmıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yukarıdaki önerimizi dinlemenizi öneririz. Bir kaç saat bekleyiniz. Olmadıysa 1 gün daha bekleyiniz. Bundan daha uzun süre devam eden uyarıda büyük ihtimal kurallara aykırı bir durumdan dolayı geçici olarak bu şekilde bekleyeceksiniz. Ama yinede bu süre sonunda yukarıdaki öneriyi uygulayınız. 

  • Çok sık işlemlere kalkıştıysanız artık bugün için bir şey yapmadan 24 saatin dolmasını bekleyiniz.
  • Cihaz ve internet banlanması gibi bir durumun görülmesi ihtimaline karşın farklı yerlerden ve cihazlardan deneyiniz. Bilgisayarınız varsa kesinlikle deneyelim.
  • Profille ulaşırsanız daha önce açmadığınız giriş seçeneklerini kullanın. (Başka ağa bağlama, mail ve iki faktörlü güvenlik)

Instagram hesabını kapatmayı henüz bitirmedik nedir

Yeniden etkinleştirlmiyor sorunu çok ama çok nadiren kullanıcıların karşısına çıkmakta. Bazen yapan kişiden şüphelenip belli bir süreliğine işlemlerin kısıtlandığını düşünüyoruz. Sorun için bize yorum bırakacaksanız önerilerimizi uyguladıktan sonra iletişime geçiniz. Başka sorunuz veya sorununuz varsa sadece başlıkla yanıt beklemeyiniz. Detaylarıyla yazınız.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2021, 18:11

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.