Instagram alışveriş sekmesi nedir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram bazı ülkelerde keşfet' de alışveriş sekmesini hayata aldı. Yakın bir zamanda ayrı bir sekme olarak IG Shopping eklenebilir. Türkiye için yakında.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geceye doğru instagram bir özelliğini gün yüzüne çıkardı. Şimdilik kısıtlı yerlerde görülen bu özellik dünya geneline kademeli olarak güncellemeyle gelecek.

Kullanıcıları bu aralar pek dinlemeyen Instagram, yeni bir özelliği hayata çıkardı. Artık instagram’ da alış veriş zamanı geldi. IG Shopping adını verdiği bu özellik kısıtlı sayıda ülkede kullanımda.

Instagram IG Shopping nedir?

Keşfet bölümünde ortaya çıkarılan alışveriş sekmesini kısa süre içerisinde Türkiye kullanıcılarına ulaşacak. Bu sekme tamamen alışveriş odaklı gönderilerden oluşacak. Satın alma içinde hikayelerin bulunacağı yenilik bakalım ne gibi bir etkiye sahip olacak. Malum çok sayıda bireysel ve kurumsal satışlara araçı olan instagram, bu adımıyla resmi olarak bir kapı açtı. Artık sosyal ağlar reklam kazançları dışındaki kazançlara da odaklandı. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yakın bir zamanda Instagram tıpkı IGTV gibi bir sekmede “IG Shopping” açacak.

Instagram alışveriş sekmesi nedir


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2021, 18:25

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.