Instagram gizli hesap görme programı yalan mı?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram uygulamasında kullanıcıların profillerine gizlice bakılabilir mi? Resmi olarak hayır. Ama gayri resmi bazı uygulamalarla mümkün olabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu şekilde 3. parti denilen uygulamalar bulunuyor. Tabi bunların çoğu ya virüslü, ya dolandırıcılık yöntemine hizmet ediyor veya işe yaramıyor. Bazı sitelerde hesap bilgilerini bağlayarak …beğeni kazanmak için hesabınızı bağlayınız seçenekleri görülmekte. Buna yetki verirseniz çok başınız ağrır. İşte bu yöntemelerden biri olan gizli hesaba bakma hizmeti verilerin çalınmasına neden olabiliyor.

Bazıları yazıyor biri benim profilime gizli bakabiliyor diye. Bu ya yanlış anlama ya da dediğimiz tarzda uygulamalardan birini kullanmış. Eskiden çok popüler olan bu yöntmelere bu aralar çokta önemsenmiyor.

Instagram gizli hesap görme programı yalan mı?

Instagram hesaba gizli bakma

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir hesap gizli olarak ayarlanmışsa dışarıdan hiç bir kimse hesaba erişim yapamaz. Aynı zamanda kendiside bazı özelliklerden yararlanamaz. 

Instagram profilime kimler bakmış uygulaması mağazadan indirmeye açılmış. İşte bu tarz programlar kullanılmakta. Ama çoğu sıkıntı yaşamakta.

Birde şu nu belirtelim bu zamanlarda zararlı kod ekli olan uygulamalar Google’ un resmi uygulama marketinde dahi çıkabilmekte. Yani Play Store’ ye dahi güvenemezsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak