Instagram müzik "Sonuç Bulunamadı" nasıl çözülür

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram müzik aramalarında "Sonuç Bulunamadı" hatası zaman zaman kullanıcıların bazılarında ortaya çıkabiliyor. Bunun için yapılacak dene ve gör olacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Belirli bir müzik aranmaya çalışıyor ama bulamıyor musunuz? Eğer öyleyse, bu problemi nasıl düzeltileceğini ve arama sonucunun tekrar gösterilmesi nasıl sağlanacağını merak edenler için bir açıklamamız olacak. Böyle bir şeyle sadece siz karşılaşmıyorsunuz, ara ara şikayet edenlerle karşılaşılıyor. Bazen birden fazla hesabı olanların birinde karşılaşıp diğerlerinde karşılaşmadığı oluyor. Ya dün çalışıyordu bugün neden çalışmıyor diyebilirsiniz. Yazımızda “Sonuç Bulunamadı” hatasının nedeninden ve çözümünden bahsedeceğiz.

İşletme hesabına sahipseniz, bu özellikten yararlanamazsınız. En azından biz öyle biliyoruz ve bu zamanla değişebilir. Ama işletme hesaplarının ticari olmasından dolayı kısıtlamaya gidileceğini belirtelim. Şunu da ekleyelim müzikleri arayabilir ve kullanabilirsiniz.

Instagram sonuç bulunamadı nasıl çözülür?

Test etmeniz için gerekli bölümden hesap türünü kontrol ediniz. Bunun için:

  1. Profil alanına giriniz ve “Ayarlar” alanını açınız.
  2. İkinci bir yer açılacak ve buradan “Hesap” yazana giriyorsunuz.
  3. Üçüncü yer açıldığında ise “Hesap türünü değiştir” yazanla işlem yapacaksınız.

Bundan sonra eğer sonuç aynıysa, profilde eksik bir şeyleriniz varsa, doldurunuz ve kayıt ederken hata vermiyorsa test ediniz. Veriyorsa hesabınızda veya genelde bir sorun olduğu anlamını taşır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kişisel hesaba geçtikten sonra istediğiniz zaman tekrardan işletmeye dönüş yapabilirsiniz. Bunun için anlık kontrol etmenizi öneriyoruz. Eğer aşırı bir şey yapmışsanız belli bir süre işlem yapmanıza izin verilmeyebilir.

Instagram müzik aramaları çıkmıyor

Ek kontrol edilecek alanlar

Problem devam ediyorsa birde bunlara göz atınız:

  1. Başka cihazınız, internetiniz ve hesabınız varsa ayrı ayrı test ediniz.
  2. Kullanılan telefonun tarihinin yanlış olması problem yaşatabilir.
  3. Yüklü işletim sisteminin uygulama versiyonuyla uyum sorunu görülebilir. Önceki bir kaç versiyonla deneyebilirsiniz. (Apkpure ve apkmirror sitelerden aratabilirsiniz)
  4. Cihazdan kaynaklı durumlarda eski versiyonun yeterli olmaması durumlarında, “Uygulamalar” alanını açınız, “Instagram” a dokununuz ve içerisinde bulunan seçeneklerin hepsine dokunun.

Herhangi bir kısıtlama veya ceza alındıysa PC üzerinden de bazı seçeneklere bakınız. Duruma göre destek talebinizi geliştiriciye iletebilirsiniz. (Ayarlardaki “Yardım” alanından)


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2021, 15:03

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak