Instagram repost özelliğini yakında çıkaracak

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram uygulamasına yeni bir özellik eklenecek. Farklı hesaplarda paylaşılan fotoğrafları direk kendi hesabınızda instagram üzerinden paylaşım yapabileceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram sessiz bir şekilde yeni bir özelliğini test etmekte. Beklenen özellik eskiden beri başka uygulamalar kullanılarak yararlanan bir sistemdi. Şimdi ise instagram kendi sistemine entegre edecek. Bu zamana kadar bu özelliği uygulamasına entegre etmemeye direnen instagram kullanıcıların ısrarlı kullanımına kayıtsız kalamadı. 

Yeniliğin adı Instagram repost. Başka hesaplardan paylaşılmış içerikleri kendi hesabınızda paylaşımı sağlayan özelliğin adı repost.

Instagram repost özelliğini yakında çıkaracak

Instagram repost geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Repost nedir? Instagram’ da beğendiğiniz videoları ya da fotoğrafları zahmet çekmeden kendi hesabınızdan paylaşmanızı sağlayan özelliğin adı. Bu şu an için instagram’ ın bir özelliği değil. Ama yakında instagram kendi eklentisini yaparak bu özelliği kendi bünyesinde vermeyi planlıyor.

Instagram hali hazırda 3. parti uygulamalardan yararlanan kullanıcılarına kendi özelliğinden kullandırmayı hedefleyerek etkileşimi arttıracak.

Yeni özellik büyük ihtimal kısa sürede yayınlanmayacak. Olası sorunların analizi için beta çıkarılacak. 


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 18:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir