Instagram telefon numaram değişti giremiyorum çözümü

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Telefon numaram değişti instagrama giremiyorum şeklinde yazanlar ek kod eski numarama gitmekte diyerek bir çözüme ulaşmak isteyenler oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yazımızla da “Instagram telefon numaram değişti giremiyorum” hatasıyla karşılaşanlar için yine sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Bilinen en çok kullanılan sosyal ağlardan en sıkıntılı destek bölümü instagram’ da bulunmakta. Bir yardım sayfası yapmışlar dersin okuma yazmanızı geliştirmek istiyorlar. İçi dolu gibi görülen ama boş bir sayfa olmuş. İşte bu nedenden dolayı çok öneride bulunamıyoruz. Yani Facebook gibi geniş yardım seçenekleri yer almıyor.

Instagram’ ın destek sayfasına şöyle bir göz attığımızda atmaz olaydık diyesimiz geliyor. Aynı banka müşteri hizmetlerini ararsınız ama bir türlü ulaşamazsınız durumu var ya ha işte tam öyle bir şey… Yazıda size önereceğimiz 2-3 tane seçenek olacak. Eğer bunlar çözüme ulaştırmadıysa Facebook’ un başvuruda kullandığı yardım formlarından birini veya bir kaçını kullanınız. Dikkat ettiniz mi bilmem ama instagram’ a başvuru yaptığınızda veya bir sorun olduğunda kayıtlı e-posta adresinize bazen Facebook uzantılı maiiler gelmekte. Anlayacağınız aynı yerden yönetiliyor. Facebook iletişimde kullanılan adreslere sitemizden Face…müşteri hizmetleri şeklinde aramayla ulaşabilirsiniz.

Hesabıma nasıl ulaşırım?

Değiştirme sırasında kullanıcılar hiç düşünmeden işlem yapmakta. Numara değişimi yaptıklarında büyük ihtimal kullandıkları tüm sosyal paylaşım ağlarında aynı numarayı kayıt etmişlerdi. Bazende hat isteyerek veya istemeden kapatılabiliyor. Numara iptali sonucu yine aynı maduriyetler oluşuyor. Bu gibi durumlarda şifre sıfırlama yaparken o güvenliğe erişim yapılamadığını belirten seçeneği kullanın. Durum ya iyi olacak ya da umutsuz bir durum oluşacak.

  • Eski numaranızı alabiliyorsanız ilgili operatörü arayıp görüşünüz. Eğer çok önemliyse yasal başvurularda bulununuz. Arkadaşlarınızdan yardım alınız. Kendi hesaplarından sorun bildiriminde kullanılan seçenekler sizin adınıza yardım talebi oluştursun.
  • Sayfamızdaki instagram iletişim haberini okuyunuz. Belki buradaki başvuru önerileri içinizi görebilir.
  • Ağın uygulamasının üzerinden yardım merkezine erişim yaparak girişte sorun yaşadığınızı belirten bir seçeneğe ulaşmaya çalışınız.  

Daha önce hesabınızı kullanmış olduğunuz cihazlarda eğer beni hatırlamayı işaretlemişseniz bunlardan oturumunuzu açıp ek giriş seçeneği ekleyebilirsiniz. Hatta yeni numarayı tanımlayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram telefon numaram değişti giremiyorum çözümü

Kesin çözerim diyenlerden uzak durunuz

İnternet ortamında çok sayıda kişinin bu sıkıntıyı çözedeğini iddia ediyor. Bize göre deneyecekleri açık kapıların testi yapıldıktan sonra yine onlarda destek bildiriminde bulunarak yol arayacaktır. Lakin buradaki dikkat edeceğimiz husus dolandırıcılara denk gelme durumunuz. Bu olasılığın yüksek olma ihtimali var. Karşınızdaki kişi işlem yapar ve sonuç elde edemediği halde sizden aldığı ücreti iade etmez. Bir başka cinsese peşim peşin dolandırır.


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2021, 17:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.