Instagram yer bildirimi harita özelliği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sık sık gelen yeniliklere bir başkası eklendi. Instagram yer bildiriminde harita ekleme özelliği, hikaye durdurma ve mesajı direkt paylaşım için yeni sürüm testi başladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram’ dan kısa süre önce önemli güncellemelerle karşımıza çıktığan bahsetmiştik. Ara ara J.M.Wong’ in paylaştığı test görüntüleriyle çok sayıda teknoloji severi bu yenilikler daha çıkmadan önce haberi oluyor. Yeni bir paylaşıma göre önemli üç özellik yakında güncellemeyle gelecek.

Farkında mısını son bir kaç yıldır Facebook eskisi kadar popüler değil. Twitter ve TikTok’ un kullanıcı sayısını arttırdığını görüyoruz ama Facebook’ ta kan kaybı devam ediyor. Instagram tarafında ise yeniliklerle kullanıcıları elinde tutmaya çalışan şirketin kullanıcı odaklı yenilikleri devam ediyor.

Instagram hikaye durdurma güncellemesi

Normalde hikaye durdurmada ekrana basılı tutulması gerekiyor. Yenilen bu özellikle artık tek dokunuş hikayeyi durdurmaya yetecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram yer bildiriminde harita ekleniyor

Hikayelerde sık kullanılan yer bildirimi yani konum ekleme özelliğine harita eklenecek. Bu yeniliğin adına “Map Sticker” dendiğini belirten Wong’ un artık yer bildiriminde etikete dokunulması gerekmiyor. Bu özellikle nerede olduğunuzu görebileceksiniz.

Özel mesaj direkt paylaşımı

Bir diğer bilgi ise özel mesajın ekran görüntüsü alınmadan hikaye üzerinde paylaşılabilecek. Böylece mesaj içeriği direkt paylaşılacak.

Instagram yer bildirimi harita özelliği
Instagram yer bildirimi harita özelliği
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir