Instagram Direct kapatılıyor mu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram' dan Direct kapatma kararı geldi. Kullanıcılarına bildirim göndermeye başladı. Haziran aynında tamamen kapatılabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram’ dan kullanıcılarına Direct hizmetini kapatacaklarını belirten bir açıklama mesajı gidiyor. Yeni yeni giden bilgilendirme mesajları şu an bazı kullanıcılarına ulaştı. 

Instagram Direct uygulaması kapatılıyor ve eski sisteme geçiliyor. Instagram’ ın kendi üzerinden mesaj sistemi devam edecek. İyi mi olacak kötü mü olacak ilerleyen zamanda belli olacak. Ama ilerleyen zamanlarda yerine çıkacak bir sistem kullanıcılarını memnun edebilir.

Instagram’ ın Direct kapatma kararı

Instagram Direct ile kullanıcılarının bir birleriyle mesajlaşmasını arttırmak için çıkardığı bir hizmetti. Ama istediğini başaramayınca gereksiz olarak görüp kaldırma kararı aldı. Bir diğer beklentide Facebook’ un tüm ağlarında mesajlaşmayı bir yerde toplaması. Yani WhatsApp ve Instagram bir yerde olması gibi.

Facebook yeni planını Geliştiriciler Konferansı’nda duyurmuştu. Tek bir yerden kontrol etmeyi planlayan Facebook’un Direct hamlesi buna yorumlanıyor. Direct uygulaması gelecek ay kapatılıyor ve mesajlaşmaya devam. Şirket yeni düşüncesini hayata geçirene kadar bu şekilde devam etme kararı alabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram Direct kapatılıyor mu


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2021, 01:37

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak