Instagram engelleyenleri görme yöntemi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram engelleyenleri görme mümkün müdür diye araştıranlar için kısa bir ön bilgi, görme programı veya programları işe yaramayabiliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son dönemlerin en popüler uygulaması olan Instagram, özellikle de engelleme ile beraber dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Instagram üzerinden engellendiğini görmek için çeşitli uygulamalar olduğu gibi, uygulamasız bir şekilde de öğrenmek mümkündür. Fakat Android ve iOS cihazlarında engelleme olayını öğrenmek farklı bir şekilde işlemektedir. Özellikle 2019 yılında yapılan güncellemeler ile çoğu sürümde kullanılan engelleme programları çalışmamaktadır. Bu yüzden programsız bir şekilde öğrenmek daha doğru olacaktır.

Yazımızdaki öneriler kesinlikle işe yaramakta. İsteyen varsa birden fazla instagram hesabında kendi kendini engelleyip test etsin. Ya da arkadaşınızla test ediniz.

Instagram engelleyenleri programsız görme

Yöntem 1: Hesabınız kapalıyken yani oturum kapalı şekilde tarayıcı ile instagram.com/ kullanıcıadını yazınız. Hesabınızı engellediğini düşündüğümüz kişi profilini görüyorsak o zaman sizi engelledi anlamına geliyor.

Yöntem 2: Birden fazla instagram kullanıyorsanız o hesapla bakınız. Ya da başkasının yani arkadaşınızın instagram’ ı ile kişinin profiline bakınız. Engellemiş olduğunu düşündüğünüz kişi profili görünüyorsa sizi engellediği anlamına geliyor. Deneme için isterseniz yeniden bir instagram hesabı açabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram engelleyenleri görme yöntemi

Instagram engelleyenleri görme uygulamaları yakın bir zamana kadar işlevlerini yapabiliyorlardı. Ama instagram yaptığı bir çalışmayla şu an için bunu engelledi. En azından biz öyle biliyoruz ama bazı uygulamalar hala görebildiğini söyleyenler oluyor. Çoğu uygulamalarda virüs bulaşmakta veya hesap çalınmaya neden olabilmekte. Bundan dolayı bu tarz programları denemek isterken çok iyi düşünmenizde fayda var.

Bunu programa gerek duymadan engellemeyi öğrenmek için aklımıza gelenler şunlar:

Bazı kişiler hesaplarını kapamış olduğundan dolayı arama butonunda karşımıza çıkmamaktadır. Fakat bizler böyle bir durumda dahi engellendiğimizi zannederiz. Bunun için ilk olarak başka birinin hesabından uygulamaya giriş yaparak, arama butonuna kişinin ismini yazıp karşımıza çıkıp çıkmadığına bakmalıyız.

Eğer karşımıza çıkıyorsa sizi engellemiş demektir. Bir başka yöntemde ise uygulamaya girerek kendi profil sayfamıza giriş yapıyoruz. Profil sayfasında kendi kullanıcı adımızın yazdığı kısma gelerek üzerine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan hesap ekle butonuna tıklayarak yeni bir adet hesap oluşturuyoruz. Oluşan hesap üzerinden aranılacak kişiyi arıyoruz ve engelli olup olmadığımızı öğrenebiliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2021, 01:53

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir