Instagram henüz paylaşılmadı tekrar dene çözüm

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram hesabımda bugün post olarak fotoğraf yükleme çalışırken böyle bir hata ile karşılaştım. Wifi’dan mobil veriye geçip, telefona reset de attım. Fakat hala sorun devam ediyor. Ne yapmam gerek?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yıl denk geldiğimiz Instagram’ da fotoğraf yüklerken “Henüz paylaşılmadı tekrar dene” hatası için kesin nedeninden ve çözümünü sorunlara bekleme bilgisi vermekteyiz. Tabi sadece resim değil video yüklerken “Henüz paylaşılmadı tekrar dene” çıkabiliyor.

Bazılarında video yükleyek bazılarında ise video paylaşırken paylaşılamadı hatası çıkabiliyor. Bunla karşılaşanlar çok ama çok az bir kullanıcı olduğunu belirtebiliriz.

Instagram henüz paylaşılmadı tekrar dene ile karşılaşanlar

  • Paylaşımdaki dosyanın uzantısına dikkat edin. Yani format uyumsuzluğu görülebilir.
  • İnternete çıkış yapılan ağdan kaynaklı olması mümkün.
  • Instagram’ ın o an bir problemle karşılaşmasını da listeye ekleyebiliriz.
  • Bir diğer önemli husus ise aşırıya gidilen davranışlar. Örnek aşırı yorumlar, takip, beğeniler ve paylaşımlardan dolayı engel yenmiş olabilir.

Burada baktığımızda aşırı takip etme nedeniyle engel alanların olduğu görülüyor. Bu bir ceza değil sadece uygulamadaki şüpheli davranışlara karşı güvenliğin devreye girmesi.

  • Çıkanlarda WiFi, kablosuz ve başka ağlarla test edilmesi önerilerimizde yer alıyor.
  • Telefondan varsa başka bir hesabınızla test ediniz.
  • Başka önemli test ise başka bir cihazdan hesabınıza girerek denemeniz. Bazen telefon engellenebiliyor.
  • VPN deneyenlerde olabiliyor ama kullanılana dikkat etmenizi öneririz.

Instagram video fotoğraf yükleme engellendi geldiğiniz düşünenler için saatler sonra denemesini öneririz. Bu beklemeden herhangi bir paylaşım denemesi ve takip gibi özelliklerin kullanılmaması önerilir. Sorun kendi kendine çözülecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram henüz paylaşılmadı hatası sürekli çıkanların uyması gereken işlemlerin geneli yazımızda geçiyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak