Instagram hesabına girişleri görme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Son zamanlarda sık sık sosyal ağ hesaplarının çalınması güvenliğin önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Peki Instagram hesabıma giriş yapanları görmek mümkün mü?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal medya kullanıcılarının şu günlerde başı dertte. En çok tercih edilen ve de her geçen gün kullanıcı ağı genişleyen Instagram, farklı filtre uygulamaları ile her yaştan insanın dikkatini çekerken, bir yandan da online alışverişin kapılarını Instagram kullanıcılarına açıyor. Birbirinden güzel özelliklere sahip olan ağ programı son günlerde kullanıcılarına bir takım iletiler gönderiyor.

Güncellemeleriyle güvenlik seviyesi arttırılan şirketin, gizlilik koşul ve kuralları gereği tüm kullanıcıların bilgilerini korumaya dair yaptırımları her geçen gün artıyor. Kullanıcı güven ve gizliliğini koruyan bu kurallara bir yenisi daha eklendi. Önümüzdeki dönemde ise çok daha farklı uygulamaları, kullanıcıların beğenisine sunacak olan Instagram için farklı bir dönem başlıyor.

Instagram hesabınızı nasıl korursunuz? Milyonlarca takipçinin en önemli şikâyetlerinden birisi hesaplarının ele geçirilmesi. Bu durumun önüne geçmek için yapılması gerekenler ise oldukça basit. Instagram uygulamasının, kullanıcılarına sunduğu yepyeni özellikler sayesinde artık güvendesiniz.

Instagram hesabını güncelleyen kullanıcılar görecek ki, artık hesaplarını korumaya ilişkin bir takım yeni düzenlemeler mevcut. Bunların en başında gelen ise, tıpkı diğer sosyal medya hesaplarında olduğu gibi artık bu ağda da aktif olduğunuzu takipçileriniz görebilecek. Bunun dışında ise gizlilik bölümü ve ayarlar bölümünden de Instagram hesabınıza dünyanın neresinden girilmiş görebilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte sizlerde şifre ve kullanıcı adınızı kimse ile paylaşmama

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram hesap girişlerini görmek

Ağın uygulamasının içeriğinde şimdilik hesap giriş tarihleri bulunmakta. Ama yeni versiyonlarla birlikte bu alanda yeni seçeneklerin eklenmesi bekleniyor. Ayarlar / seçeneklerden hesap verilerine dokunun. 

Instagram hesabına girişleri görmehesabıma girenleri görme

Giriş yapanları göremiyorum diyenlerin bakacakları şeyler ise;

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Son güncel versiyona geçiş yapıldığından emin olunuz ve uzun bir süre cihazlarını kapatmayanlar kapattıktan sonra denesin. 
  • Bölge seçeneklerinde ülke bilgisini kontrol ediniz.
  • Giriş yöntemlerinden birini ek olarak tanımlayınız.
  • Şu an çıkan versiyonun kullanmış olduğunuz cihazın yazılım tarafında uyum göstermiyor olabilir. Eskilere bakınız.

Kullanıcınıza bir yaptırım gelmiş olma durumunu analiz etmek için profil kısmındaki alana bir şey ekleyerek veya değiştirerek kaydetmeye çalışınız. Olumsuz mesaj veriyorsa bir şeylerin ters gittiği anlamını taşıyor demektir.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2021, 21:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.