Instagram hikayeler gelmiyor yenilenmiyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Instagram hikayeler gelmiyor veya hikayeler yenilenmiyor sorunu yaşayanların sayısı genelde fazla olmaz. Lakin genel bir problem yaşandığında anlık olarak hızla yüksek kullanıcı şikayetleri almaya başlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu sosyal medya uygulaması için yakın zamanda açıklanan kullanıcısı sayısı 1 milyarı aştı. Verilere göre en çok tercih edilen sosyal ağ uygulaması olarak üçüncü sırayı aldı. ABD kullanım oranına bakıldığında en çok kullanan ülke olduğu anlaşılıyor. Türkiye ise altıncı sırada yer aldığı açıklandı. Hemen arkasından TikTok geliyor.

Geçtiğimiz yıl ile bu yıl arasındaki artışa baktığımızda ülkemiz %2.7 artış göstermiş. Lider Facebook koltuğunu korumaya devam ediyor. Ama alttan yukarı gelenlere dikkat etmek gerekiyor.

Instagram hikayeler gelmiyor sorunu

Intagram’ da dün akşam başlayan hikayeler yenilenmiyor sorunu hala devam etmekte. İncelediğimizde kısmi olarak çıkan sorun bazılarında görülmemekte. Tabi hatanın devam etmesi nedeniyle sayının artacağınız düşünüyoruz. Peki sorun tam neydi?

Dikkat Instagram yeni gönderiler gelmiyor sayfa yenilenmiyor sorunu uygulama kaynaklı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çoğunun dün fark etmediği ve hala devam eden ekranı aşağıya doğru kaydırdığınızda otomatik hikayeler gelmiyor bugün devam ettiği takdirde teknoloji haberlerinde yerini alacaktır.

Instagram uygulamasını açtığınızda en son yapılan paylaşım ekranda kalıyor mu? Son paylaşım ekranda takılı kalıyorsa sizde de hikayelerde yenilenmeme sorunu var. Biz bazı yerlerde test ettiğimizde bazılarında sorun olmadığını gördük. Zaten dün sorun başladığında ve gecede bizde bu şekilde bir sıkıntı yoktu. Ama sabah kontrol ettiğimizde bizde de aynı durum söz konusuydu. Yani kademeli olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Instagram ekranı kaydırdığımda hikayeler gelmiyor

  1. Samsung’ ta veya Huawei’ den uygulamaların olduğu bölümü açınız.
  2. Instagram’ a girin.
  3. Durdurmaya zorlayın, devre dışı bıraktan yararlanın.
  4. Mobil veriye girin.
  5. Arka planda etkinliğine izin veriniz.

Instagram hikayeler yenilenmiyor

Şu an çıkan sıkıntının uygulama kaynaklı olduğundan şüphemiz yok. Çevrenizdekilerden ve arkadaşlarınızı arayarak kontrol edebilirsiniz.

  1. Her hangi bir şey yapmayın kendiliğinden zamanla düzelecek.
  2. Video ve fotoğraf paylaşımı yapabiliyorsunuz.
  3. Uygulamayı başına kaldırıp tekrar yüklemeyin.
  4. Hesap üzerinde pek oynama yapmamanızı öneriyoruz.
  5. VPN kullanarak test ettik sorun hala devam ediyor. Bu da dünya genelinde çıktığı anlamına geliyor. Tabi fazla bir ülke denemesi yapmadık.

Yeni hikayeler gelmiyor için çözüm var mı?

Biz ara ara test ettiğimizde devam ettiğiniz gördük. Lakin birden fazla hesapla testlere devam ettiğimizde her hesapta aynı sorunla karşılaşmadık. Bu da ilk satırda yazdığımız gibi şu an için kısmi olduğu anlamına geliyor.

Yine de şunlara bir göz atınız:

  1. Telefon kapatılması.
  2. Farklı internet ile test edilmesi.
  3. Başka hesabınız varsa bakınız.
  4. VPN ile sizde deneyiniz.
  5. Uygulamalardan uygulamaya girip önbellek ve verilerin temizlenmesini yapınız.
  6. Uygulama ayarlarından gizlilik seçeneklerini değiştirerek test edin.
  7. Beklemekten başka her hangi bir işlem yapmanız gerekmiyor. www.andronova.net
Instagram hikayeler yenilenmiyor
Instagram hikayeler gelmiyor yenilenmiyor
Instagram ekrana paylaşımlar gelmiyor
Instagram hikayeler yenilenmiyor

Yukarıdakileri harfiyen yerine getirmenizi öneririz. Artı bulunduğunu şehirde ve başka şehirlerdeki sosyal medya kullanıcılarının da aynı sorunla karşı karşıya kalıp kalmadığını araştırın.

Instagram hikayeler gelmiyor yenilenmiyor hatası çıkan kullanıcıların yapması gereken denemelerin bir listesini bu konumuzda buldunuz. Daha fazla konu için ilgili kategorimize bakmanızı öneriyoruz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak