Instagram lütfen daha fazla yardım al

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Hesaba girerken veya şifre değiştirirken çıkan "Lütfen daha fazla yardım al" ne demek diye araştıranları görüyoruz. Çözümünde öncelikle ve sonrasındakiler yapılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram giriş yaptığım zaman “lütfen daha fazla yardım al” diyor mu? Bu hata bazende şifre yenileme bölümüne yönlendirir ve sonra yine “daha fazla yardım al” ile sonuçlanır. Bunun bir çözümü var mı diyorsanız bizimde kesin şunla çözülür diyen bir önerimiz olmayacak. Ama çoğu hatada denenen yöntemlerden bahsedeceğiz.

Bakınız bu ve buna benzer bu aralar sık sık çıkan hatalar oluyor. Kullanıcıların canını sıkmakta olan bu hataların çoğu ya yazılım tarafında ya da sunucularda port hatalarında çıkmakta.

Lütfen daha fazla yardım al ne demek?

Daha fazla yardım al, Instagram’ ın kronik şeklindeki sorunlarından biri ve kişi veya genelde yaşanan hataların sonucu olarak görülmektedir. Hesaba ulaşılmadığından ve çıkar çıkmaz o anlık belli olmadığından analizde biraz beklenmesi icap edebiliyor. Kullanıcıya yardım alınması için yardım adlı masaya yönlendiren bir öneri metni de görebilirsiniz. 

Hesap açılmıyor ve yardım al çıkıyor önerisi alanların sırasıyla yapacaklarını aklımıza geldiği gibi aşağıya bırakıyoruz.Sorularınıza anında cevap veremeyebiliriz. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. İlk sorduğumuz başka bir cihazda, bilgisayardan ve internette deneyebildiniz mi olacak.
    1. Aşırı şekilde yapılanların bir sonucu ban olayı. Bu hesabı, kullanılan internet ve cihazı etkileyebiliyor.
    2. Belki ülkemizde belki ülke dışında olumsuzluklar bulunabilir.
    3. Cihazın tarihinde yanlışlık, boş alanın sistem için yetersiz olması ve virüs durumlarını düşünmemiz gerekiyor.
    4. Cihazın tamamen kapatılmasından sonra biraz beklettiğinizde açıldığında olumsuz durumun kalktığı görülebilir.
  2. Başkalarında çıkmak olasılığı değerlendirilmeli.
    1. Ban ve ceza olaylarının olma olasılığı.
    2. Hesabın kısmi bazı alanlarında kısıtlama uygulanması.
  3. DNS sonraında VPN kullanılması her zaman olduğu gibi önerilir. Lakin böyle bir şey bazen de VPN kullanılmasından dolayı yaşanabiliyor.

Instagram lütfen daha fazla yardım al

Sık sık deneme yapanlar için kendi kendinizi yasaklayabilirsiniz. Bundan dolayı verilen adımlar denensin sonra gerekiyorsa sorun bildiriminde bulunabilirsiniz. Başka bir instagram hesabıyla iletmeye çalışırsınız.

Bir önceki yazımız olan instagram bir sorun oluştu yine tekrar eden kronik denilen problemlerden biridir. Bizim bildiğimiz 2-3 yıldır görülmekte ve senede 2-3 kez böyle bir uyarının ekrana geldiğini görüyoruz.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2021, 19:21

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.