Instagram takipçi satın alma tehlikesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sosyal platformlarda büyük bir satış pazarı var. Takipçi satışı siteleri çatır çatır rekabet ediyor. Şu kadar bedava takipçi kasma gibi söylemlerle.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bilinen çoğu sosyal ağların bir pazarı vardır. Hızla büyümeye devam eden küçükten büyüğe paylaşım ağları için takipçi satışı ve beğeni satışında büyük bir pazar var. Paket satın alanlarda ya ünlü olmak için ilk basamak olarak denerler ya ticari olarak ürünlerinin tanıtımını yapmak için ya da büyütüp hesabı / sayfayı satmak için.

Beğeni ve takipçi satın alınmalı mı? Çoğu takipçi satışları daha sonra fiyaskoyla sonuçlanır. İlk zamanlar bol keseden gelen takipçilerden daha sonra düşmeler olur. Bazıları gerçekle karışık satışı yapar bazılarıda tamamen fake işlem yapar. Takipçileri incelediğinizde çoğu yurtdışı olarak görülmekte. Gerçek olarak görülenlerde paravan hesaplardır. Yani 5-10 paylaşım yapılmış hesaplar.

Instagram takipçi satın alma bedava kasma! 

Neyin garantisi var ki! Hep şu şekilde bir satış yaparlar düşmeme garantili satış. Ne zamana kadar… Genelinde daha sonra düşüş olur. Bu adamlar ne yapıyor gidip hesap sahipleriyle görüşüpte adam başı şu kadar vereyim takip edin mi diyorlar. 🙂 Bu yöntemlerin kimseye faydası yok. Satıcıdan başka…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sponsor kasması diye bazı yöntemler var. Reklam vererek kullanıcıların dikkatini çekerek yapılan yöntemler. Bu yöntemlerin doğruluk oranı daha yüksek oluyor. Tabi büyüklüğüne göre maliyetli olabiliyor.

Instagram takipçi satın alma tehlikesi

Takipçi satın aldım banlandım veya takip hilesi yaparken hesabım çalındı diyen çok fazla kullanıcı var. Bu durumda bazı paravan siteler üzerinden hesapları bu yöntemle hacklemeye çalışırlar. Bedav takipçi kazanabilirsiniz sloganıyla çok tokatlananlar olmuştur. Kimse kimseye karşılıksız bir şey vermez!

Takipçi hilelerinden uzak durunuz! Bu yöntemleri instagram tespit ettiğinde ya hesabı kapatıyor ya da hesabı askıya alıyor. Geçici kapatmalarda da kimlik doğrulamasından geçilip gerekli yaptırımlardan sonra bi ihtimal hesap açılabiliyor. Şu kadar takip edememe cezası gibi… Ya da geçici kapatılma gibi…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2021, 17:16

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.