İnternet download manager film indiremiyorum

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Film sitelerinde internet download manager çıkmıyor! Telefonda / bilgisayarda Uptostream, closeload ve Openload oload.tv stream film indirme sitelerinde simge çıkmıyor mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Film sitelerinden film indirmeye çalıştığınızda  internet download manager çıkmıyor veya indirme formatı görünmüyorsa çözümü alternatif indirme adımlarında. Çoğu bunun farkına varmayabiliyor.  

İnternet download manager film indiremiyorum neden indirme simgesi çıkmıyor diyorsanız ve indirmek istediğiniz video aşağıdaki sitelerden birindeyse çok kolay yoldan indirebilirsiniz.

Closeload, Uptostream ve Openload oload.tv stream film indirmek için önce bilgisayardan videonun oynatma butonu yani play simgesine dokunun. Film açıldığında filmin üzerinde fareyle sağ tıklayıp “Videoyu yeni sekmede aç” yazısına tıklayın. Büyük ihtimal “internet download manager” indirme seçeneği çıkacak. İndirme dedikse direk indirme açılacak. Filmi nereye kaydetmek istiyorsanız seçip indir yapmanız yeterli. 

İnternet download manager çıkmıyor

Filmde internet download manager indirme çubuğu çıkmıyor ise aşağıdaki resimli anlatımı incleyiniz. İşlem çok basit. Bazı videolarda bu seçenek görülmeyebiliyor. Bu sefer videonun kaynağına gidip indirmeye çalışınız. Biz Uptostream, Closeload ve Openload yükleme sitelerindeki filmleri denedik ve sorunsuz indirmeyi başardık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İndirilemeyen filmler için alternatif olarak farklı film indirme programı deneyebilirsiniz. Ama film sitelerinde bir filmde birden fazla indirme seçeneği bulunuyor. Yani birinden biri olur diye düşünüyoruz.

İnternet download manager indirme çıkmıyor

Birinci görselde her hangi bir film sitesindeki filmin üzerinde mause ile sağ tıkladığımızda “Videyu yeni sekmede aç” çıkıyor. Tıklandığında tarayıcıdan yeni bir sekme açılırken bir yandan da “internet download manager indirmeyi başlat” bölümü açılıyor. Olurda çıkmazsa filmin üzerine tıklayıp video URL adresini kopyalayıp yeni bir sekmede açıp indirmeye çalışınız. Bazılarında direk indirme simgesi çıkabiliyor. 

İnternet download manager film indiremiyoruminternet download manager çıkmıyorFilm sitesinde internet download manager gelmiyor


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 18:39

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.