iOS 11 nasıl yüklenir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, uzun zaman önce iOS 10 sürümlerine devam ederken arka planda iOS 11 çalışmalarına başlamıştı. Yakın zamanda çıkardığı iOS 11 beta 10 sürümü tüm kullanıcılara açtı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, WWDC 2017 etkinliği ile tanıttığı iOS 11 sürümü için yeni bir beta sürüm yayınladı. Yeni sürüm iOS 11 beta 10, tüm iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S / Plus ve iPhone 7 kullanıcıları için indirmeye açıldı.

İçerikteki Başlıklar

Bu ay tanıtılacak iPhone 8 içinde geçerli olan sürüm için denemelerin tamamlanması bekleniyor. iOS 11 alacak diğer Apple ürünlerinden iPad Air, 2, mini 2, 3, Pro ve Proi içinde test sürümü kullanılabilmekte.

Yakın zamanda Apple geliştiriciler beta sürümünü yayınlamıştı. iOS 11′ in tam sürümünü tahmini Eylül ayı içerisinde yayınlaması bekleniyor. Eğer beta sürümü yüklemek istiyorsanız geliştirici modu aktif edilmesi gerekiyor. Geliştirici mod için aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirerek işlemi başlatabilirsiniz.

iOS 11 indir

iOS 11 indir test et: drive.google.com/file/d/0B30abwtPFEPhMkRiTzUwR1d1UDA/view Verdiğimiz adresten geliştirici yükleme uygulamasını telefonunuza kurunuz. iOS 11 beta 10 güncellemesini başlatınız. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11 nasıl yüklenir

iOS 11 nasıl yüklenir

Yukarıdaki adresten uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra telefondan Ayarlar / Genel ve Yazılım Güncelleme bölümüne girerek yüklemeyi başlatınız. Güncellemeyi başlatmadan önce telefon şarj seviyesinin %50 ve ya üstü olmasına dikkat ediniz. www.andronova.net

Uyarı: iOS 11 şuan deneme aşamasında olduğundan bazı sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bundan dolayı iOS 10 sürümünüzün yedeğini almanız önerilir. iTunes programı ile telefon yedeğini kesinlikle almanız önerilir. Ayrıyeten iCloud ile de yedek alınız. iOS 11′ den eski sürüme yani iOS 10 geri dönmek için aşağıda ilişkili haberler bölümünde yer alan iOS 11′ den iOS 10 nasıl geri dönülür haberimizi inceleyebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 02:14

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.