iOS 11.1 ile batarya sorunu tamamen çözülebilir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, çıkardığı yeni işletim sistemi sürümleri ile ilerleme kaydederken yanında bazı sorunları da getiriyor. iOS 11 ile gelen pil kullanım süresinin düşmesi ve performans sorunu iOS 11.1 ile çözüme ulaşabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 11 ile iPhone kullanıcılarını rahatsız etmeyi başardı. Büyük övgü ile çıkan sonrasında peş peşe sorunlar için şikayet alan Apple, kısa süre sonra iOS 11.0.1 güncellemesini yayınladı.

iOS 11 şikayetlerini en büyüğü şarj süresinin azalması ve performans düşüşü. iOS 11.0.1 ile bu sorunlar tamamen çözülmediyse de kısmı olarak çözüldü.

Akıllı cep telefonların en büyük sorunlarından biri olan yetersiz pil kullanım süresi üreticileri bu alana yoğunlaşmaya itti. Bu haber Apple kullanıcılarını sevindirecek. Şu an için kullanıcılar internet kullanırken en az 2 gün şarj gidecek bir gelişmeyi beklemekte. Tabi daha fazlası bazı markalar için devrim niteliğinde olacak.

iOS 11.1 ile batarya sorunu tamamen çözülebilir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple, iOS 11.1 beta güncellemesini çıkardı. Testlere göre hem performans’ ta hemde pil süresinde ciddi artışlar görüldü.

Bir YouTube kanalının paylaştığı testlerde iOS 11.0.1 sürümü ile iOS 11.1 beta 1 karşılaştırmasında yaklaşık 1 saat pil süresi daha fazla gitmekte. Bunun dışında genel performans karşılaştırması da yer almakta.

iOS 11.1 ile daha fazla şarj kullanım süresi

Sizde iPhone kullanıcısıysanız beta sürümü iOS 11.1 indir yükle ve deneyin! Sürüm desteği olan telefon modelleri iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, 6s, Plus, iPhone 7, Plus, iPhone 8 ve Plus.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 01:03

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.