iOS 13.6 yüklemeye açıldı CarKey kullanımda

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple' ın iOS 14 için yaptığı çalışmalar sürerken iOS 13.6 güncellemesi başladı. İndirmek için cihaz ayarlarını kontrol ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eylül ayı içerisinde iPhone 12′ nin tanıtılması bekleniyor ve hemen arkasından iOS 14 güncellemesi gelebilir. Yavaş yavaş sürümler bu yöne giderken yeni yayına giren iOS 13.6, dijital araba anahtarıyla ön plana çıktı. 

iPhone CarKey desteği ve sağlık uygulamasına yeni bir kategori eklendi. Sürümün dikkat çeken tarafının dijital anahtar olduğu görülürken bu konuda daha önce BMW gibi önemli devlerin konu hakkında çalışmaları oldu. 2021 Yılında CarKey desteği olan arabalar piyasada yerini alacak.

Sağlık uygulamasında ise belirtilerin eklendiği ve bölüm detayında EKG ve direk sonuçların bulgularının ekleneceği yeni bölüm oluştu. Bu veriler bir 3. parti uygulamasıyla da paylaşılabiliyor.

Geri kalan detaylarında iyileştirmelerin aldığı yazmakta. Bizim için en sıkıntılı tarafı çabuk biten şarj oluyor. Aktif kullanılan en sağlam modellerde dahi şu aralar maximum 1 gün şarj gitmekte. Bakalım hızlı şarj tüketimiyle alakalı bir gelişme var mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 13.6 yüklenmiyor problemi yaşayanlar;

  • Telefonun saklama alanının yeterli olmasına ve yeterli görülse de 1 – 2 GB kadar yine yer açılmasını öneriyoruz.
  • Tarihin yanlış olması güncellemenin yapılmasını engelleyebilir.
  • Telefonunuzu kapatınız biraz bekletip açınız.
  • İnternet hızında veya farklı nedenlerden dolayı indirme veya yüklemede sorun çıkabilir. Başka bir WiFi kullanılması önerilir.

iOS 13.6 yüklemeye açıldı CarKey kullanımda


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2020, 16:01

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak