iOS 14 geldi ve özellikleri tanıtıldı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iOS 14 güncellemesinin detayları yer alırken alacak modellerin listesi tekrardan yayınlandı. Ana ekran kısmında gözle görülür bir değişimle karşılaşılıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple’ ın ana ekran sayfaları için en büyük güncellemesi diyebileceğimiz iOS 14, yeni düzenlenen etkinlikte tanıtıldı ve alacak modeller resmen duyuruldu. iPhone 6s ve üstü modellerin alacağı yeni iOS tasarım tarafında değişimlerle geliyor. Yine tahmini eksik tarafları kısa süre içerisinde ortaya çıkacak ve bakalım donanım tarafını zorlayacak mı? 

  • Yenilenen tasarım farklılığı ortaya koyuyor.
  • Yenilenen araçlar ve uygulamalar.
  • Mesajlar kısmında önemli değişimler.
  • Yeni araçlara baktığımızda anlık olarak genel sunum yapıyor.
  • Ana ekranı farklı boyutlarda yapılandırma.
  • Kendi oluşturacağınız araç takımı ile ön plana çıkarma.

Ana ekran, eğlence, spor ve iş gibi özelleştirilebilir görüntülemeye sahip yenilikle geliyor. Sayfaların sonunda uygulama arşiviyle, tüm uygulamalarınızı, kolayca gezilir görünüme dönüştürebiliyorsunuz. Otomatik düzenleme ile harhangi bir zamanda yararlı olan uygulamalarınızı akıllı şekilde önünüze getiriliyor. Kullanıcının ekranda kaç sayfa gösterileceği gibi önemli seçim hakkı ve hızlı erişim sayfaları gizlenebiliyor.

App Clips, önemli bir uygulama deneyimi sunduğu aşikar. Ürünleri veya işletmeleri ön plana çıkaracak şekilde düzenlemeler yapılabilir. Herhangi bir şeyi kiralama veya sipariş vermek için hızlı şekilde oluşturma. Paylaşımda gelişmiş yeni seçenekler ve daha fazla fonksiyonun yer aldığı değişimler.

Mesajlar kısmına gelen önemli değişimler var. Önemli mesajlarınıza hızlı erişim ve bağlantıda kalma gibi seçeneklerle karşılaşacaksınız. Elektrikli araçlar ve bisikletler için yol tarifi ve özel derlenen şehir rehberi ile daha kolay gezme imkanı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

media 1787

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak