iOS 7 yüklü iPhone telefona Facebook nasıl yüklenir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iPhone 4 modelinde bulunan iOS 7 işletim sistemine Facebook uygulaması nasıl yükleyebiliriz ? iPhone 4 telefona AppStore’ den Facebook uygulamasını yükleyemiyorum.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan sosyal medya aracıdır. Artık etrafımızda bulunan herkesin neredeyse facebook hesabı bulunmaktadır. Facebook şuanda milyonlarca üyesi bulunan bir sistemdir. Facebook uygulamasını bilgisayarımız üzerinden kullanabildiğimiz gibi telefonlarımıza yüklediğimiz uygulamalar ile de kullanmaktayız. Facebook hem android hemde iOS işletim sistemlerine uygun uygulamaları hazırlayarak bu sistemi kullanabilmenizi sağlamaktadır. Bu sorunuzun cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

iOS 7 Facebook nasıl yüklenir

iOS 8 yüklü telefona Facebook nasıl yüklenir

Facebook akıllı telefonlar için hazırlamış olduğu uygulamaları günün şartlarına göre güncellenmektedir. Bu güncelleme sebebiyle bazen eski modellere artık yüklenememektedir. Telefon şirketleri hem donanım olarak hemde işletim sistemi olarak gelişmelerini sürdürmektedir. Gelişen işletim sistemleri için uygulamalarda kendilerini yenilememektedir. Artık zamanın ilerlemesi ile birlikte eski sürüm işletim sistemlerine bazı popüler uygulamalar yüklenememektedir. Bunlardan biride iPhone modeline facebook uygulamasının yüklenememesidir.

iPhone neredeyse 10. yılını tamamlamaya hazırlanıyor. Şuan iPhone 8’i çıkarmaya hazırlanan şirketin daha önce çıkarmış olduğu modellere olan desteği ise kesilmektedir. Artık iPhone 4 modeli yeni güncellemeleri Apple tarafından almamaktadır. Bundan dolayı uygulamaları App Storeden kurmaya çalıştığınızda ise hata vermektedir. Peki iOS 8 işletim sistemine sahip iPhone 4’e facebook uygulamasını kurabilirmiyiz ? Bu sorunuza evet cevabını verebiliriz. Bunun için aşağıdaki adımları takip ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 7 yüklü telefona Facebook nasıl yüklenir

  • İlk olarak telefonunuzda bulunan safari uygulamasını açınız. Bu uygulamayı ana ekranda görebilirsiniz. Pusula simgesine sahiptir.
  • Daha sonra bu uygulama ile facebook sayfasına giriş yapınız.
  • Facebook sayfasına giriş yaptıktan sonra ise kullanıcı adınız ve şifrenizle hesabınıza giriş yapınız.
  • Ardından açılan sayfada ekranın altında bulunan ok şeklindeki simgeye tıklayınız. Bu simge diğer simgelerin ortasında bulunmaktadır. Kare bir kutunun üzerinde yukarıya doğru bir ok bulunmaktadır.  Bu simgenin adı ise Ana ekrana ekleme tuşudur.
  • Son olarak ise facebook sitesine giriş yaptığınızdan dolayı telefon bu siteyi ana ekrana ekleyip ekleyemeyeceğinizi size soracaktır. Gelen son ekranda da yer alan Ekle tuşuna bastığınızda uygulama ana ekrana eklenmiş olacaktır.
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.