iPhone telefon dowloand uygulaması

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

iPhone 7, iPhone 6S, iPhone 5S ve diğer akıllı telefonlarında indirme ve download programı. Video, program, resim ve dosya indirme uygulaması.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet dünyası artık her türlü verinin ve bilginin yer aldığı geniş bir yapıya sahiptir. Bugün itibari ile aradığınız ne varsa hangi kategoride bir bilgi lazımsa artık bulabiliyorsunuz. Çocuklarımızın ev ödevinden tutun kendi arabanız ile ilgili herhangi bir bilgi lazım olduğunda bu dünyada bulabilirsiniz. Peki bu bilgileri internet bağlantısı olmadan da sonra izlemek için ne yapmalıyız.

Akıllı telefonlarda iOS 10’a uyumlu bir indirme programı kurduğunuzda indirmeye izin verilen yasal dosyaları kolaylıkla iPhone telefonlarınıza indirebilirsiniz.    

Bu makalemizde sizleri indirme uygulaması arama derdinden kurtararak iPhone cihazınızda download yapabilen bir uygulamayı paylaşacağız.

iPhone dowloand uygulaması

iFiles uygulaması: Başlığımızda ismini paylaştığımız iFiles uygulaması ile bu bilgi ve verileri iPhone cihazınıza jailbreak işlemini yapmadan indirebilirsiniz. Bu uygulamanın destekledi siteler ise aşağıda verilmiştir; Dropbox, Google Drive, iCloud, Box.net, SkyDrive, SugarSync, Ubuntu One Dosyalar, owncloud, AFP (Mac Payları) FTP / FTPS, SFTP, Flickr, Picasa, Facebook, Rackspace CloudFiles, CloudApp, Pogoplug, WebDav, Amazon S3, 4shared, ayrıca Amazon S3 kullanarak: DreamObjects ve UltiCloud.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iFiles programını tunes.apple.com/us/app/ifiles/id336683524?mt=8 bulinkten indirebilirisniz.

iPhone telefon dowloand uygulaması


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 02:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak