iOS 11 ile iPhone şifresiz Wi-Fi bağlantı imkanı sunuyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, yeni sürümü iOS 11 ile artık kullanıcılarına şifre istemeden Wi-Fi ile bağlantı imkanı sunuyor. Peki şifresiz internet bağlantısı nasıl yapılıyor? Şifre gizliliği için ne yapılıyor!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple geliştirdiği donanım ve yazılımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni çıkardığı telefon modelleri, tabletler, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile akıllı saatler insanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak yeni geliştirdiği işletim sistemi iOS 11 ile kullanıcılarına birtakım yenilikler sunuyor.

iOS 11 kullanıcılarına şifresiz Wi-Fi yeniliği

iOS 11 birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Kullanıcı sayıları milyonları aşan Apple yeni işletim sistemi iOS 11 ile kullanıcıları arasında sözlü olarak belirtmeden Wİ-Fİ şifresine erişebilme imkanını sağlıyor. Bu sayede iOS 11 kullanıcıları şifre alışverişi yapmadan aralarında Wİ-Fİ ile bağlantı kurabiliyorlar.

iOS 11 ile şifresiz bağlantının önemi nedir?

iOS 11 ile internet kullanıcıları açısından şifresiz bağlantının önemi şu noktada ortaya çıkıyor. İnternet kullanıcıları bağlantı şifrelerini kimseyle paylaşmak zorunda değildir. Bu durum arkadaşlarınız ve yakınlarınız için de geçerlidir. İşte bu noktada iOS 11 şifre gizliliğinizi korumada yardımcı oluyor. Siz istemeden kablosuz internetinizi kimse kullanamıyor.

iOS 11’in yeniliklerini keşfettikçe ve kullanarak tecrübe ettikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iOS 11 ile iPhone şifresiz Wi-Fi bağlantı imkanı sunuyor

Öncelikle kullanıcıların ikisinde de işletim sistemi olarak iOS 11 bulunmak zorunda. İlk olarak iki cihaz birbirine yaklaştırılıyor. Bağlanmak isteyen cihaz diğerine şifre için onay isteği gönderiyor. Onayı aldıktan sonra ise internete bağlanmış bulunuyor. Bu durum kullanıcılar arasında büyük bir kolaylık sağlıyor.


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 02:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.