iPhone 7s ve iPhone 8 bilgilerini sızdıranlar Foxconn çalışanları mı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iPhone 7s, iPhone 8 ve birçok ürünün detaylarını ortaya çıkaran kişiler Foxconn' da çalıştıklarını söylediler. WWDC etkinliğinden önce sızdırılan bilgiler büyük ses getirdi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Foxconn; Apple, Samsung, IBM ve Nokia gibi teknoloji devlerinin üretim ortağı olarak bilinen dünyanın önde gelen donanım imalat şirketlerinden biridir. Reddit platformu üzerinden Foxconn’da çalıştıklarını belirten kişiler tarafından yapılan sızıntılar Apple’ın bu yıl sonuna kadar tanıtmayı planladığı iPhone 8,iPhone 7S,Siri Hoparlör, AR gözlük gibi ürünlere ait çok önemli detayları kapsıyor. Apple’ın her yıl düzenlediği ve ürünlerinin tanıtımlarını yaptığı WWDC etkinliğinden yalnız birkaç gün önce gerçekleşen bu sızıntı akıllarda soru işaretleri yarattı.

iPhone 7s ve iPhone 8 bilgilerini sızdıranlar

Ürünler hakkında neler biliniyor?

Arttırılmış Gerçeklik(AR) Gözlüğü: Yakın zamanda Apple’ın CEO’su Tim Cook’un arttırılmış gerçekliğe ciddi yatırımlar yaptıklarını dile getirmesi, uzun zamandır konuşulan AR gözlüğün iPhone 8 ile birlikte tanıtılacağının garantisi diyebiliriz. Kafa hareketleri için ivme ölçer, Zeiss marka akıllı optik algılayıcılar, gürültü giderici mikrofonlar, adım sayar, navigasyon ve Apple işlemciyle birlikte gelmesi beklenen gözlükler kristal, siyah ve şampanya renk seçenekleriyle satışa çıkacak.

iPhone 8: 10.yıl dönümünde olan iPhone 8 için özel bir şeyler yapmak isteyen Apple’ın; cihaz ekranının uçtan uca olması, ön yüzünde parmak izi okuyucusu TouchID için ekran dışında bir alan bulunmaması, retina tarayıcı ve yüz algılama, kablosuz şarj desteği için cam gövdeye sahip olması ve cihazın 3GB RAM kapasitesine sahip olması yeni iPhone için tasarladıkları özelliklerden öğrendiklerimiz arasında yerini alıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone 7S: iPhone 8 için verilen detayların aksine iPhone 7S için bilinen tek özellik, alüminyum gövdeye sahip olması.

Siri Hoparlör: Ev içerisinde Siri’nin yapay zeka desteğiyle çalışacak olan Siri Hoparlör, Apple’ın A9 işlemcisiyle desteklenecek cihaz, akıllı ev denetimi için kullanılabilme donanımına sahip olacak.

Yeni MacBooklar: Test aşamalarını geçen, yeni ışıklı Apple logosuna sahip MacBook Pro ve MacBook Air modellerinin 12 ila 18 ay içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir