Galaxy S10 Plus maliyeti ne kadar?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S10 Plus maliyetinin kaç dolar olduğunu biliyor musunuz? Türkiye fiyatının baya pahallı olduğu Galaxy S10 serisinden Plus modelinin maliyetine hadi bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünya telefon devi firmalarından olan Samsung son çıkardığı telefon ile yine sektörde çok önemli bir yerinin olduğunu göstermiş ve rakip firmalara gözdağı vermiştir. Yaptığı önemli atılımlarla ve Galaxy telefon modelleri ile yıllarca bu sektörün tek başına devi olduğunu yine tüm dünyaya ispatlamıştır. Yaklaşık 7 yıl önce serinin ilk telefonu olan Samsung Galaxy Ace telefon modeli bugün serinin son telefonu olan Samsung Galaxy S10 modeli ile kıyaslandığında aradan geçen yılların tarzlara da uğradığını gösteriyor.

Neden Samsung Galaxy S10?

Öncelikle şuan da piyasada bulunan en sağlam ve kaliteli olarak nitelendirilebilecek bir telefondur. Genellikle iş adamlarının kullandığı bu telefon birçok özellik ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Su geçirmez özelliğinden dolayı kullanıcıların büyük bir kısmı bu telefon modeline yönelmiş durumda. Bunun yanında 16 piksel ön kamerası ve 32 piksel arka kamerası ile neredeyse gerçekçi görseller çekebilen bu telefon tüm dünyada satış rekorları kırıyor.

Galaxy S10 Plus maliyeti ne kadar?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10 fiyatı

Genellikle iş adamlarının kullandığı ve ofis telefonları olarak bilinen bu telefonlar, hem özelliklerinden dolayı hem de boyutundan dolayı rakip telefonlara göre biraz daha pahalı durumda. Son çıkan Galaxy S10 modeli şuan da 5500 TL’den satışa çıktı ve S10 Plus ise 6870 TL’ den başlayan fiyatlarla satılmakta. Taşıdığı tüm özellikler ve tasarımı kullanıcılar tarafından cihazın bu fiyatı hak ettiğini gösteriyor. Samsung bu denli büyük atılımlar ile bu piyasanın en büyüğü olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Galaxy S10 Plus maliyeti

Galaxy S10 Plus maliyeti, 420 dolara yakın bir fiyat söz konusu. Ekranı 86 – 87 dolar, işlemci 70 – 71 dolar, kameraların toplamı 56 – 57 ve bellek 50 – 51 dolardan oluşuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.