iPhone SE 2 fiyatı ve ne zaman çıkıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Apple, son dönemde iPhone modellerinde çeşitlilik sunmakta. Bunlarda biri olan iPhone SE 2 fiyatı ve özellikleri ara ara gündeme geliyor ve yakında satışa çıkıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Her bütçeye uygun telefon modeller sunan şirket yeni satışa çıkaracağı iPhone SE 2 fiyatı ve özelliklerini duyurdu. Amiral gemisini alamayan kullanıcılar iPhone SE2 modelini rahatlıkla alabilecekler. 

Apple’ın takipçileri tarafından merak edilen, SE 2 ne zaman çıkıyor sorusu yanıt bulmaya başladı. iPhone 11 etkinliği kapsamında Apple’ın sessizliğini koruması nedeniyle, cihazın piyasaya sürülmeyeceği düşünülüyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde cihazla ilgili birçok detay ortaya çıktı. Merakla beklenen iPhone SE 2, 2020’nin ilk aylarında piyasada yerini alacak.

iPhone SE 2 özellikleri

Apple’ın iPhone SE serisine ekleyeceği yeni iPhone SE 2 modeli, merakla bekleniyor. iPhone 11 etkinliği kapsamında adı geçmediği için, takipçiler büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde Apple cihazları konusunda yaptığı analizlerle tanınan Ming-Chi Kuo, SE 2’nin 2020’nin ilk aylarında piyasada olacağını duyurdu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone SE 2, iPhone 8’e benzer bir tasarıma sahip olacak. Gri, gümüş veya kırmızı olmak üzere üç renk seçeneğiyle piyasada yer alacak olan cihaz, 64 GB veya 128 GB depolama alanına sahip olacak. Ayrıca 3 GB RAM kapasitesiyle, iPhone 11 serisinde kullanılan işlemciyle çalışabilecek.

SE 2 ile veda edilen özellikler

3D Touch özelliği, SE 2’de yer almayacak bir özellik olacak. Bilindiği üzere, iPhone 11 serisinde Apple bu özelliğe veda etmişti.

iPhone SE 2 fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Başlangıç fiyatının 399 dolar olacağı düşünülen SE 2, Türkiye’ye yaklaşık 2.400 TL fiyatla giriş yapacak. 2020’nin ilk aylarında piyasada olacak cihaz, SE serisinin yeni gözdesi olacak gibi görünüyor.

iPhone SE 2 fiyatı ve ne zaman çıkıyor


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 01:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir