iPhone Instagram video nasıl indirilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

iPhone telefona Instagram video nasıl indirilir bu soruyu az da olsa sorunlar var. Beğenilen videoları ve fotoğrafları indirmek için ek bir indirme uygulamasına ihtiyaç duyuluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone telefondan Instagram videolarını ve fotoğrafları indirmek isteyenler için bazı önerilerimiz olacak. Tabi bir Android gibi olmasada kısıtlı seçenekler hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Sosyal ağlar direk videoları ya da fotoğrafları indirmenize imkan vermez. Malum telif hakları nedeniyle. Bundan dolayı 3. parti programlar devreye giriyor. Bu yazımızda üç uygulamadan örnekler sunduk. Uygulamalar güncelleme aldıklarında bazen sorun oluşturabiliyor. İndirme hatası veya sonlandırma hatasıyla karşılaşılabiliyor. Bundan dolayı alternatif olarak üç olarak örnekledik.

iPhone Instagram video nasıl indirilir

Instagram video ve fotoğraf indirme uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • WizPost repost photo video
  • Repost for instagram photo video no watermark
  • Quickly repost for instagram

Instagram video nasıl indirilir? Instagram’ da gördüğünüz resimleri veya videoları koleksiyonlara kaydedebilirsiniz. Bazı uygulamalardan video veya resimin URL’ sini kopyalayıp indirme uygulamasına ekleyerek indirebilirken, bazılarında ise otomatik görseller ekleme seçeneği çıkabiliyor.

Uyarı olarak telik hakkına düşecen görsellerden uzak durmanızı öneririz. En azından şikayet alacağından emin olduklarınızdan.

Instagram video ve fotoğraf indirme uygulaması

Instagram fotoğraf indirme uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 19:05

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.