iPhone kestirmeler nedir ve Instagram fotoğrafları kaydetme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Instagram fotoğrafları kaydetmek için bazı uygulamalara bulunuyor. iOS' da ise iPhone kestirmeler özelliğini kullanarak Instagram fotoğrafları telefona kayıt edebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone kestirmeler, iOS 12 ile Siri’ ye eklenen bir özellik sayesinde kestirmeler çok önemli hale geldi. Favori uygulamalarla kullanabiler bir çok adımları içeren kestirmeler oluşumuna izin verir. Galeri’ den çok sayıda hazır örneklerden seçim yapabilirsiniz.

Yeni çıkmış olan iOS12 sayesinde iPhone kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuşmuş bulunuyor. Gelmiş olan Kestirmeler özelliği pek çok farklı sosyal medya platformunda kullanılabilecek bir özelliği oluşturuyor. Özellikle insanların uğraşarak kaydetmekte olduğu Instagram fotoğraflarını rahatlıkla kaydetme şansı veriyor olması iPhone kullanıcılarından olumlu not aldırdı.

Yeni özellik diğer sosyal medya alanlarında ya da telefonun farklı alanlarında da kullanılabiliyor. Kestirme özelliğinin eklentisi Siri’ye eklendiği takdirde siri ile de kullanımı mümkün oluyor. Siri ile instagramdaki bir fotoğrafı kaydetmek çok daha kolay oluyor.

 Bir başka önerimizde iPhone kestirmeler uygulaması. Bu uygulamayı kullanarak instagram resimleri telefona kaydedilebilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

iPhone kestirmeler ile Instagram fotoğrafları kaydetme

Instagram fotoğrafı kestirme ile kaydetmek

Kestirme özelliğini kullanarak fotoğraf kaydetmek isteyenler öncelikle yerleşik olmayan bu uygulamayı indirmelidir. Bu uygulamayı indirdikten sonra içerisinde bulunan instagram dowloader özelliği ile fotoğrafın urlsi kopyalanıp yapıştırıldıktan sonra fotoğraf hızlı bir şekilde telefona indiriliyor.

Instagramda bağlantıyı kopyalayarak sonrasında kestirme uygulamasına yapıştırma işlemlerini siri sayesinde daha hızlı gerçekleştirmek de mümkün oluyor. Ekran görüntüsü almadan ınstagramda fotoğraf kaydetme şansı veren bu uygulamanın zamanla ıphone kullanıcıları arasında çok daha fazla yaygınlık göstereceği ve kullanışlı olacağı görülüyor.

iPhone kestirmeler nasıl kullanılır?

iOS kestirme nasıl yapılır? Siri ve arama / tüm kestirmeler / siri ekle

iPhone kestirmeler nasıl kullanılır?iPhone kestirmeler nasıl yapılıriPhone kestirmeler ne demek

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir