iTunes kullanmadan iPhone telefona zil sesi yükleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 ve 8 telefona iTunes programı kullanmadan iPhone telefonlara zil sesi yükleme nasıl yapılır? Zil sesi yapma müzik atma programsız indir!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple markasının amiral gemisi olan iPhone ülkemizde en çok tercih edilen telefon modelleirnden biridir. Bu haberimizde iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S ve iPhone 7 modellerine zilsesi nasıl yüklenebilir sorusunun cevabını bulmaya çalışacağız. Ayrıca Apple iPhone telefonlarının resim video uygulama vb. işlemlerinin yapıldığı yazılımı olan iTunes programınında güncellemesini yayınlayarak iTunes 12. sürümü yayınladı.

Peki iTunes12 ile iPhone telefon modellerine zil sesi yüklemesi nasıl yapılır? Açıkçası iPhone telefonlarına zil sesi yüklemesini iTunes üzerinden yapabilmek nerede ise imkansız hale geldi 🙂 Apple müşterilerine bu tarz işlem zorlukları işe kullanıcıları mağazalara yönlendirme yapmak istediği akla gelmektedir. Peki iPhone telefonlarına zil sesi yüklemenin daha kolay bir yolu varmıdır ? Bu sorunuzun cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz. 

iPhone telefona zil sesi yükleme

iTunes ile zil sesi yüklemesinin zorlaştığı bu sürümünde iTunes yazılımından daha kolay ve sizleri uğraştırmadan zil sesi yükleyebileceğiniz bir program paylaşalım. CopyTrans uygulaması ile istediğiniz müzikleri zil sesi olarak telefonunuza yükleyebilirsiniz. CopyTrans uygulamasında yapmanız gerekenler ve işlem adımları aşağıdaki gibidir;

  • melofania .com sitesine giriş yaparak burada yer alan upload kısmına zil sesi yapmak istediğiniz mp3 yükleyiniz. Ardından mp3 dosyanızın istediğiniz 40 saniyelik bölümünü belirleyiniz. Ardından dosyayı  .m4r biçimine dönüştürerek indiriniz.
  • CopyTrans programını kurunuz.
  • Apple sürücülerinin bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olunuz.
  • iPhone telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.
  • Ardından bilgisayara güven yazısını onaylayınız.
  • Daha sonra CopyTrans Manager bölümünü kurup start tuşuna basarak programı çalıştırınız.

iPhone telefona zil sesi yükleme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Eğer iPhone sürücüleirni doğru yükledi iseniz telefonunuzu program bu aşamada görecektir.
  • CopyTrans programında sol üst kısımda bulunan melodiler bölümüne tıklayınız.
  • Daha sonra açılan ekranda yer alan alt kısma önceden oluşturduğunuz .m4r dosyasını sürükleyerek bırakınız.
  • Son adım olarak ise yenile güncelle dediğinizde ise zil sesi telefonunuza yüklenecektir.


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 20:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak