Kamerası en iyi cep telefonları 2016

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Hangi cep telefonunu alsam ve hangi markanın kamerası daha iyi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S7 Edge özellikleri: Ön kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde ve 22mm lense sahip. Işığı fazlalığı ya da ışık eksikliğinden etkilenmeden fotoğraf çekebilme.  Hareket halinde dahi net kaliteli çekimler.

Kamerası en iyi cep telefonları 2016 Galaxy S7 Edge

iPhone 6s Plus kamerası özellikleri: Live Photos özelliği, Focus Pixelli otomatik netleştirme, Optik görüntü, True Tone Flash, f / 2.2 diyafram, 5 bileşenli mercek, 30FPS hızında 4K video çekimi yapabilen arka kamera ve 5 Megapiksel retina flash destekli ön kamera bulunmakta.

Kamerası en iyi cep telefonları 2016 iPhone 6S

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony Xperia Z5 kamera özellikleri: Xperia Z5 12800 ISO değerine çıkabiliyor. Video sabitleme ve 4K çözünürlükte video çekebilme. Xperia Z5 5 Megapiksel ön kamera ve 24mm açılı lens kullanılmaktadır.

Kamerası en iyi cep telefonları 2016 Xperia Z5

HTC 10 kamera özellikleri: 12 Megapiksel çözünürlükte ve UltraPixel 2 teknoloji yer alan kamera. 1.55μm Pixel, BSI sensör, optik imaj için sabitleme, lazer odaklama, f / 1.8 değerinde diyafram, 80 derece açıya sahip 26mm lens, dual tone LED flaş, ve 12 bit formatlı RAW desteği bulunmakta.

Kamerası en iyi cep telefonları 2016 H10

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak