Kuveyt Türk yıl içinde 20 tane sanal kart verilmiş

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kuveyt Türk mobil uygulamada sanal kart oluştururken bu yıl içinde 20 tane sanal kart verilmiş, daha fazla verilemez uyarısı geliyor. Kaç tane sanal kart oluşturabilirim cevabı olmuş.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kuveyt Türk uygulamasıyla ara ara sanal kart oluşturup ve duruma göre sanal kartı sildiğimizde bir yenisini oluşturduğumuzda belli bir adet açma hakkımız olduğunu çoğumuz bilmiyor. İlk defa karşılaştığımız yıl içerisinde 20 tane sanal kart verilmiş sorunu için tahmini pek yapacağınız bir şey yok. Bir esneklik var mı bunu öğrenmek için bankayla veya müşteri hizmetleriyle görüşülebilir.

Gerçek kredi kartını kullanmak yerine sanal kulanımı daha mantıklı oluyor. Ele geçirilen kart bilgileri istenildiğinde kısıtlanabiliyor ve isterseniz belli bir limit oranı ile kullanılabilir. Önlem için limit her alışverişte oluşturulabilir. Birde kullanıma kapat özelliği sayesinde kullanmak istediğinizde kartı aktif veya istemediğinizde pasif yapabiliyorsunuz.

Normalde bu sayı fazlasıyla bir yıl için yeterli ama biz birden çok alanda kullandığımızda bazen sık sık sanal kart kaldırma yapabiliyoruz.

Limit dolduğunda gerçek kart bilgileriyle alışveriş yapılabilir ama belki sanal bankacılık / bankamatik kartıyla işlem yapılabilir. Tabi hesabınızda para varsa.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet alışverişlerinizde kesinlikle gerçek bilgilerin her alanda kullanılmamasını öneriyoruz. Çok sayıda yurtdışı sitelerinde kullanıldığı bilinen şikayetler var. Bu da kart bilgilerinin çalınması veya pazarlanması söz konusu diyebiliriz.

Kuveyt Türk yıl içinde 20 tane sanal kart verilmiş


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2020, 00:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.