Lenovo K8 Note özellikleri ve fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Lenovo K8 Note kullanıcıların beğenisine resmi olarak sunuldu. Bu ay içerisinde satışa çıkması beklenen Lenovo K8 Note fiyatı ise 3 GB 203 dolar ve 4 GB ise 219 dolara satılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Facebook sosyal medyada reklam olunan Lenovo K8 Note telefonu kullanıcıların beğenisine resmi olarak ilk Hindistan’da sunuldu.

Yeni tasarıma ve özelliklere sahip olan orta düzey Lenovo K8 Note telefonu ağustos ayı içerisinde ilk olarak Amazon Hindistan sitesi üzerinden satış için sunulacak.

Lenovo K8 Note özellikleri

Lenovo K8 Note özellikleri ve fiyatı

Yeni tasarım, yeni performans! Eski model telefonla kıyaslamada Lenovo K8 Note hem yeni tasarımı, hem de yeni performans özellikleri ile dikkat çekiyor. 5.5 inçlık full HD ekrana sahip olan yeni Lenovo K8 Note teledonu 2.5 D camla kaplanan ekrana da sahip. Yeni Lonova K8 Note telefonunda çipset Media Tek Helio X23 ile karşımıza çıkıyor. Bu yeni değişim sayesinde Lenovo K8 Note telefonu daha iyi performans sergileyecek. 3 ve 4 GB Ram özelliğini destekleyen yeni Lenovo K8 Note telefonu 10 çekirdekli işleme sahip cihazlar arasında daha iyi kaliteye sahip olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo K8 Note fiyatı

Cihazın tasarımında dikkat çeken özelliklerden bir diğeri telefonun arka bölümünde yerleştirilmiş çift kameralardır. Bu cihazla çekilecek resimler daha net görünüm elde edecek. Lenovo K8 Note telefonu piyasada iki çeşitte satılacak. 3 GB Ram özelliğine sahip, 32 GB hafızaya sahip olan Lenovo K8 Note fiyatı 203 dolara satılacakken, 4 GB Ram özellikli, 64 GB hafızaya sahip Lenovo K8 Note telefonu ise 219 dolar fiyatında satılacak.

Lenovo K8 Note cep telefonu18 Ağustos 2017 tarihinde satışa çıkacağı belli oldu.


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 18:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak