Lenovo Tab M7 tablet A101 fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

A101, Lenovo Tab M7 tableti satışa sunuyor ve alınır mı alınmaz mı şeklinde soruların cevabının daha önce kullanıcılarının yorumları şekillendirecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Genelde haftalık çeşitli ürünleri tanıtan A101, önümüzdeki Perşembe önemli bir cihazı satışa çıkaracak. Her türlü teknoloij ürünlerle karşılaştığımız market zincirlerinde çoğu yer alan ürünün kısa zamanda tükendiğine şahit oluyoruz. Çoğunlukla tv, telefon ve kulaklığı çok tercih edilen ürünlerin başını çekiyor.

Çoğu haber sitesinde çeşitli mağazaların katalogları yayınlanıyor. Bu hafta şunlar geliyor ve gelecek hafta ise bunlar şeklinde detaylı içeriklere yer verenlerde oluyor. Bunların ciddi takipçileri olduğunu söyleyelim.

Lenovo Tab M7 tablet, A101 fiyatı ve afişte özellikleri yayınlandı. Şimdiden bir çok müşterisi acaba nasıl bir tablet dediğini duyar gibiyiz. Bizim sıkıntılı gördüğümüz en olumsuz yani RAM oldu diyebiliriz. Artık 1GB şeklinde tabletlerin iş gördüğünü düşünen oluyor mu?

Lenovo Tab M7 fiyatı 699 TL ve internet üzerinde de zaten bu fiyatlarda alabiliyorsunuz. Döviz kurunun aşırı artması sonucu bu fiyatlarda satılmakta ve bize göre çok pahallı. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • RAM’ i 1 GB
  • Depolama tarafında 16 GB ve 128′ e kadar arttırılabiliyormuş.
  • İşlemci 4 çekirdek.
  • Ekran 7 inç ve çözünürlüğü 1024 x 600
  • Kamerası 2.0 ve bataryası 3500 mAh
  • P. gri metal çerçeveye sahip görünümü var.

Ne alacaksanız alın, önce alan kişilerin yorumlarını okuyunuz. Çeşitli yerlerden kullanıcıların ne dediği çok önemlidir ve karar vermenize ışık tutacaktır.

Lenovo Tab M7 tablet A101 fiyatı


Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2021, 00:35

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak