



Yazıdaki yorumda snapdragon 810'nun Exynos 7420'nin gerisinde kaldığı yazılmış ama sadece sanal testlerde olduğunu söyleyebilirim. Bir telefon da performans kullanım esnasında ortaya çıkan bir konudur. Samsung'un her zaman testlerde oynadığı hep görülmüştür ancak kullanım açısından snapdragon her zaman daha stabil performans vermektedir ki 810'nun ısınma sorunu sonrası yaptıkları açıklama da yazılım ile bu sorunun giderildiği açıklandı. Parmak izi okuyucu hakkında da en son Galaxy S5 hakkında çıkan hacklenme konusu sebebiyle "bir işi güvenli ve doğru olarak yapamıyorsan yapma" diyorum.
Zaten bu maddeleri gerçekleştirirsen yeni tasarım oluyor. Fiyatta 3000.
Bende g3 kullanicisiyim benim etrafimdaki herles lgye geciyor en az 10 kisiye aldirdim herkes hem fiyatta hemde kullanisindan memnun
Kamera daha iyi olabilirdi. Ben arkada tuşu da hiç beğenmiyorum.
Malzeme kalitesi de Note serisi gibi muşamba :)
Ancak genişletilebilir hafızanın olması iyi. Radyo da var sanırım.
LG kullanmadan ön yargılı olmayın, g4 bilmiyorum fakat g2 süper donma takılma yok performans iphone ayarında lolipopda gelince bir daha aşık oldum
Hiç piyasaya çıkarmasa olurdu diyorum tasarım rezil hiç bir piyasaya yön verecek yenilik yok G3 ısıtıp önümüze koymuşlar :)
Erkan' a kesinlikle katılıyorum. Samsung isterse en dandik telefonlar üretsin ama yine de ekranı kaplayan sanal tuşlar yerine tüm telefonlarında olduğu gibi ekranın dışına koyduğu dokunmatik butonlar için tercih ederim Samsungu.
Tamamiyle hayel kırıklıgı LG G3 kullanıyorum tasarım harika LG G4 cok kötü YAZIK
simdiden lg nin elinde patladi desenize. Lg ye geçmiş olsun. Note 4 bile daha iyi bundan. ..:)
Ne kadar gereksiz modeller dimi? İnsanlara kurulan para tuzaklarından başka bir halt değil.
Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama birşeyi atlamışsınız. O da sanal butonlar. Bu telefonun bir kısmının ölü alan olmasına sebep oluyor. O logoyu oradan kaldırıp butonları Samsung gibi alt kısma yerleştirmesi gerekirdi.
Hafıza hariç tüm maddelere katılıyorum