LG Q9 fiyatı ne olur

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG Q9 özellikleri, modelin tahmini teknik verileri kısa süre önce yayınlanmıştı. LG Q9 fiyatı ise yine beklenilen olarak tahmini 400 ile 450 dolar arasında olacakmış!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefon üreticilerinden Android işletim sistemini kullanan ve piyasada çok değerli bir Pazar payı bulunan LG, bu sayede her senenin sonunda piyasada firmayı taşıyacak telefonların lansman gününü düzenlemektedir. 2018 yılının son aylarında yapılan lansman sayesinde LG Q9 modelinin de teknik detayları, kullanıcıların ellerine ulaşmıştır.

LG Q9, aslında Q serisinin 4. Kez üretilen bir neslidir. İnternet sitelerindeki kaynak kodlar sayesinde, LG Q9 modelinin teknik özelliklerine rahatlıkla ulaşılmıştır.

LG Q9 modelinin gelişimi

2017 yılında orta segment telefon üretimine Q6 ile giren LG; devamında Q7 ve Q8 modelleri ile de piyasada hatırı sayılır bir Pazar elde etmiş oldu. Gelişen ve ilerleyen bu istek karşısında, LG Q9 modeli çıkartılarak müşterilerin beğenisine sunulacaktır.. LG Q9 modeli, Q serisinin en yüksek nesli olmakla beraber; içerisinde kullanılan teknoloji sayesinde kullanıcı dostu bir avantaj sağlamaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG Q9 fiyatı ne olur

LG Q9 özellikleri tahmini nasıl?

LG Q9 modeli iki farklı modelle piyasaya çıkacaktır. Bu sayede her iki cihazda da ortak görünen özellik 4 GB’lık bir RAM olması ve parmak izi okuyucusu teknolojisinin kullanılmasıdır. Android 8.1 Oreo güncellemesi ile birlikte piyasaya çıkacak olan LG Q9 modeli, 32 GB ve 64 GB olarak iki farklı seçeneklerle kullanıcıların tercihine bırakılacaktır. Tamamen ekrandan oluşturulan tasarım sayesinde, müşterilerin LG Q9 modelini estetik anlamda da çok beğenecekleri tahmin edilmektedir. Ekran çentikli 6.1 olması bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 15:05

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.