LG V30s özellikleri 2018

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

LG, V30s modelini WMC etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Güç donanım ve yazılımla özellikle kamerası ile çok iddialı model olacak. Sızdırılan yeni bilgileri sizinle paylaşmak istedik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG’ nin yeni V30 modelinin detayları ortaya çıktı. Şimde de resmi açıklama için WMC etkinliği beklenmekte. Yeni model V30s yakında satışa çıkacak.

LG V30s, Google Asistan’ dan verilen komutlarla daha kullanışlı hale gelecek. Sesli asistanla kamere modlarını değiştirme ve bazı değişiklikle gelecek.

Kamera sisteminde yazılımsal değişim geliyor. Aynı zamanda kamerası objeleri tanıyacak.

LG V30s özellikleri 2018

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG V30s özellikleri çok iddialı olacak!

LG V30s özeliklerinde Panoramik, yavaş hareket modu, yemek için fotoğraf modu, düşük aydınlatma, görsel arama, kod taraması, alışveriş için arama, zaman atlama video ve fotoğraf modları.

V30s’ da en önemli özellik ise kamera ayarları nasıl olacağını 100 milyon görüntü ile tespit edecek. Yeni LG, hem donanımsal hemde yazılımsal değişimle geliyor.

LG V30s fiyatı Güney Kore için 920 dolar olarak belli oldu.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 12:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak