Lifebox şifremi unuttum açılmıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Turkcell Lifebox şifremi unuttum, hattımı taşıdım operatör değişikliği yaptım veya e-posta şifremi unuttum sorunu yaşıyor musunuz? Turkcell' den Türk Telekom' a geçtim Lifebox giremiyorum.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lifebox şifremi unuttum, telefon numarasını başka operatöre taşıdım diyenler büyük ihtimal Turkcell iletişim merkezi ile görüşmesi gerekecek. Buna mail hesabımı unuttum da dahil. Lifebox şifre nasıl değiştirilir ya da Lifebox şifre nasıl alınır?

Turkcell’ den Türk Telekom’ a geçtim veya Turkcell’ den Vodafone geçtim Lifebox hesabıma giremiyorum sorununun nedeni eğer bu hesabı telefon numarasıyla açtıysanız malum operatör değişikliğinde erişim yapamayabilirsiniz. Ama e-posta ile açtıysanız tabi ki mail’ e şifre sıfırlaması yapılacak. Peki Lifebox mail şifremi unuttum diyorsanız nasıl olacak?

Lifebox şifremi unuttum çözümü var mı?

Mail şifre sıfırlamasındaki çıkacak seçenekleri buraya yazarsanız bi analiz edebiliriz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lifebox şifresini sıfırlama için mylifebox.com veya uygulamadan şifreyi sıfırlama butonuna dokunun.

Operatör geçişi yapılsı ise Turkcell müşteri hizmetlerinin aranması gerekiyor. Biz sizin adınıza arayarak neler yapılabilir sorduk. Uygulama hakıknda bilgilendirme yapıldı yani uygulamayı tanıttılar. Sonra bekletip esas sorumun yanıtını bulmak için araştırma yaptılar ve cevabını tabi ki veremediler. Sonra teknik bölüme aktarıldık ve onlara da aynı soruyu sorduk. Cevap olarak işlem yapamayacaklarını belirttiler.

Lifebox şifremi unuttum açılmıyorTurkcell' den Türk Telekom' a geçtim Lifebox giremiyorum

Lifebox şifre unutulduğunda Turkcell’ in açıklaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Operatör geçişlerinde eğer kişi mail adresine erişim yapamıyorsa biz her hangi bir işlem yapamıyoruz. Hat başka operatörde olduğundan telefon numarası ile şifre sıfırlaması yapılamıyor. E-posta seçeneğinin denenmesi gerekiyor. Buna erişim yoksa yine biz bir şey yapamıyoruz bilgisini aktardılar. 

Turkcell’ in alternatif güvenlik seçeneğinin olması bize göre büyük bir eksiklik. Bu durumla karşılaşan kullanıcı sayısı az veya çok ama ortada bir maduriyet oluyor. Bu ister Turkcell kaynaklı ister kullanıcı kaynaklı olsun çözüm odaklı bir yaklaşım bulunmuyor.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 20:52

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.