Letgo neden kasıyor donuyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Letgo kasıyor mu? Biz yakın zamanda bir kaç gün test ettiğimizde sürekli bir donma durumuyla karşılaştık. Diğer uygulamalarda problem olmadığını belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Letgo, basit bir arayüze sahip ilan sitesi diyebiliriz. Hem web mobil uygulama üzerinden kullanım imkanı olan ama uygulama üzerinden kullanımda ara ara kasıntılarla karşılaşılabilen bir olumsuz tarafı var. Bu durum sık karşılaşılıyor ve orta seviyede donanıma sahip olan tüm telefonlarda elle tutulur bir donma ile karşılaşılıyor.

Uygulamada satın alma şeklinde bir yapı yer almıyor daha çok ilan olarak kullanılıyor ve alıcı satıcıyla birebir iletişime geçiyor. Daha önce giridğiniz il ve adres bilgisine göre karşınıza ilanları çıkarıyor. Başka illerde yer alan ilanlar içinde güvene dayalı bir durum söz konusu. Karşınızdakine ne kadar güveniyorsunuz veya güvenilir bu sıkıntı alımları etkiliyor. Keşke satın alma seçeneği olsa ve bu durumda ortadan kalksa. Gerçekten işinize yarayacak çok ürünler karşılaşabiliyorsunuz. Normal kanallarla satılan ikinci el bir ürünü burada daha uyguna bulabiliyorsunuz veya diğerlerinde olmayan bir ürün burada olabiliyor.

Öneri olarak şüphelendiğiniz satıcılardan illa alışveriş yapmak istiyorsanız, ürün satışını sahibinden veya bir başka aracı site üzerinden yapılabilir. Tabi karşınızdakini buna ikna etmeniz gerekiyor.

Letgo donma sorunu

Anladığımız kadarıyla uygulamanın aşırı bir tüketim yaptığı görülüyor. Sizin pek bir şey yapabileceğinizi düşünmüyoruz ama farklı nedenlerden olabilecek durumlar için aşağıya bir şeyler ekledik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Uygulamaların sürümleriyle bir çözüm sunulabilir. Cihazların bazılarında eski sürümlerin daha rahat çalıştığı görülmekte. Tabi tam tersi bir durumla da nadir karşılaşılabilir.
  2. Telefonun arka planında çalışan ugulamaların durdurulması belki daha rahat çalışmasını sağlar.
  3. Cihazın yazılım tarafında güncellemeye ihtiyaç varsa kontrol ediniz.
  4. Birde çoğunlukla olmamakla birlikte uygulamanın sistemde uyarıya neden olabilecek bir başka etken ise cihazın tarih ayarının yanlış olması.
  5. Düşük donanımlı cihazlarla kullanımda başlı başına sıkıntı çıkarması.
  6. Arka planda çalışanların kontrol edilmesi.
  7. İyi bir optimize programıyla cihazın bakımdan geçmesi.
  8. Hesapla alakalı sorunlarda ise farklı bir cihazda hesabınızı denemeniz ve duruma göre yol almanızı öneririz. Burada alına uyarı ve uygulanın bazı işlevlerinde problem gözlemlendiğinde denenebilir.

Letgo’ a bildirim için:

  • Kullanım sizi rahatsız ediyorsa, uygulama üzerinden bildirimde bulunabilir veya [email protected]’ a mail atabilirsiniz.
  • Birde aşağıdaki görseldeki gibi yardım sayfasındakilere bir göz atabilirsiniz.

Letgo neden kasıyor donuyor


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 19:52

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir