Moonlighter ve This War of Mine ücretsiz indirebilirsiniz

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Epic Games' den ücretsiz iki oyun indirmeye açıldı. 1 Hafta süresine sahip olan oyunlar This War of Mine ve Moonlighter oyunu ücretsiz indirmek için hesabınız var mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Epic Games’ ın kısa süreliğinde ücretsiz indirmeye açtığı oyunlardan dolayı oyun severlerin sık takip ettiği geliştiricilerden biri. E.Games dün itibaren 2 ücretli oyunu ücretsiz indirmeye açtı.

Moonlighter ve This War of Mine oyunları ücretsiz indirmeye açıldı. Oyunları toplam ücreti 62 TL ve 1 Ağustos’ a kadar ücretsiz indirebilirsiniz.

Ücretsiz iki oyun 

This War of Mine, beş yıl önce yayınlanan oyun Steam’ de incelemede 44000 üzerinde %94 olumlu bir değerlendirme almış. Oyun eski olmasına rağmen hala takip edilen oyunlar arasında.

Oyunu aynı zamanda Steam dışından da satın alımlar görülüyor. Yani mevcut değerlendirmelerde dışarıdan alımları da dikkate almak gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Moonlighter, aksiyon ve macera türünde olan bu oyunda ögeler RPG ile donatılmış. Oyun türünün dışında aynı zamanda eğlenceli oyunlar sınıfında. Bu oyun yanlış hatırlamıyorsam bir daha ücretsiz indirmeye açılmıştı. Arkeolojik kazılarda keşfedilen başka bir dünyaya açılan bir kapıyla başlayan hikayeyi oynamaya ne dersiniz.

Ücretsiz oyunları indirme anlaşması 11 Bit Stüdyoları tarafından yapıldı. Oyunları indirmek için Epic Games hesabınızın olması gerekiyor.

Moonlighter ve This War of Mine ücretsiz indirebilirsiniz

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak