Myspace nedir nasıl çalışır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Myspace, 2005 yılında kurulan eski sosyal ağlardan biri. Specific Media tarafından 35 milyon dolara satın alınan site, daha sonra geliştirilerek büyütüldü. Şu an dünyada çokça kullanılan ağlardan biri.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Myspace nedir? kullanıcılarına arkadaşlık ağı, kişisel profiller, bloglar, gruplar, fotoğraflar, müzik ve videolar gibi bir çok olanağı bir araya getiren uygulamalar oldukça talep edilir bir hal almıştır. Bunlardan birisi de Myspace programıdır. 2005 yılında sosyal ortamlarda yeni yeni bu tarz oluşumlar meydana gelirken Murdoch tarafından 580 Milyon dolara satın alındı. Daha sonra 35 milyon dolara satmak zorunda kaldı.

Myspace anlamı nedir?

2005 yılında satın alınmasının ardından daha çok yenilenen ve dinamizmi artan bir yapıya bürünen Myspace, 2008 yılına kadar dünyanın en çok talep edilen sosyal ağı olma özelliğini taşımıştır. Facebook, farklı konsepti ile sosyal hayata dahil olarak Myspace uygulamasına olan talebin kırılmasına neden olmuştur. Kısaca geçmişi böyle olan Myspace bir sosyal ağ olmakla birlikte kalite çizgisini bozmadan kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Myspace nasıl üye olunur? Resmi sitesi myspace.com adresine girip sol taraftaki “Sign up” yazısına tıklayınız. Aşağıdaki gibi bir ekran açılacak. Myspace üye olmak için Facebook ile giriş, Twitter ile giriş veya e-posta adresi ile kayıt olma seçenekleri gelecek. Biz mail üzerinden kaydet seçeneğini uyguladık. Gerekli alanlar eksiksiz dolduruldu ise mail adresinize Myspace üye olma detayları ve onay link uzantısı gelecektir.

Myspace hesap açma nasıl yapılır?Myspace nedir nasıl çalışır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Myspace ne işe yarar?

Myspace uygulamasını kullanabilmek için öncelikle myspace.com uzantısından giriş yapmak ve bir hesap oluşturmak gerekir. Hesabınız aktif hale geldikten sonra arkadaşlarınızı eklemeye başlayabilirsiniz. Mail adresiniz aracılığıyla okul veya iş kategorileri oluşturarak arkadaşlarınızı toplamanız mümkündür. Profilinizi güncelleyip ilgi çekici hale getirdikten sonra yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz.

Sevdiğiniz grup veya sanatçının sayfasını ziyaret edebilir, video ve resim paylaşabilirsiniz. Blog tasarımını kullanarak da düşünce, görüş ve önerilerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Myspace Sosyal ağlar içinde kalitesine ve güvenlik alt yapısına güvenilen programlardan olma özelliğini hala taşımaktadır.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 19:37

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak