Android 4 haneli numaralara mesaj gönderme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android Marshmallow işletim sistemine sahip ve Android 7.0 telefonda dört haneli numaralara mesaj atamıyorum? 4 Haneli mesaj sorununu nasıl çözülür? Mesaj hatası…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android işletim sistemi dünyada ve ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemidir. Anroid telefonları etrafımızda her zaman görmemiz mümkündür. Android işletim sisteminin bu kadar yaygın olarak kullanımının bazı sebepleri bulunmaktadır. İlk olarak android linux tabanlı bir işletim sistemi olduğundan kaynak kodları herkese açıktır. Bundan dolayı herkes linux sistemi üzerine kurulu bir işletim sistemi oluşturabilir. Tabiki herkes derken mobil yazılımcıları kast ediyoruz. Ayrıca android işletim sisteminin geliştiricinin Google olması bu kadar yaygınlaşmasına bir etkendir.

Android işletim sistemi diğerleri gibi sadece bir telefon için üretilmemektedir. Gerekli altyapı donanımı olan her telefonda bu işletim sistemi çalışmaktadır. Bu haberimizde ise Android OS 6.0.1 sürümüne sahip cihazlarda dört haneli numaralara nasıl mesaj gönderebileceğinizi anlatacağız. Aşağıdaki başlığımız altında yer alan adımları takip ettiğinizde bu mesajları akıllı telefonunuzdan gönderebilirsiniz.

4 haneli numaralara mesaj gitmiyor

Android telefonlarda dört haneleri mesajları gönderebilmeniz için telefonunuzda bulunan Premium SMS gönderme izinlerini açmanız gerekmektedir. Bu izinleri açtığınızda android işletim sistemine sahip telefonların hepsinden mesajlarınızı gönderebilirsiniz.  Premium SMS işlemini aktif edebilmeniz için aşağıdaki adımları takip ediniz.

  • İlk olarak Android işletim sistemine sahip telefon modelinizde uygulamalar simgesine tıklayınız. Uygulamalar simgesi bütün android telefonlarda aynı simgede bulunmaktadır. Fakat simgenin tasarımı farklı olabilir.

Android 4 haneli numaralara mesaj gönderme

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Uygulamalar bölümüne girdiğinizde ise bir çok seçenek karşınıza gelecektir. Bu seçenekler içerisinden telefonunuzun ayarlarını yapabildiğiniz ayarlar simgesine tıklayınız.
  • Ayarlar bölümünden ise Uygulamalar seçeneğine tıklayınız.
  • Uygulamalar bölümü içerisinde bulunan uygulama yöneticisine giriş yapınız.
  • Gelen ekrandan ise Daha Fazla tıklayınız. Bu işlemden sonra karşınıza çıkan bölümden Sistem uygulamalarını göster sekmesine giriş yapınız.
  • Bu ekranda karşınıza bir çok seçenek çıkacaktır bu seçeneklerden Mesaj Servisi uygulamasına tıklayınız.
  • Karşınıza gelen bölümde   Premium SMS yazını bulunuz. Bu kısımda yer alan Hiçbir zaman izin verme yazısının üzerine tıklayınız.
  • Daha sonra açılan ekrandan  Daima izin ver seçeneğini seçiniz.


Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 18:59

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak