Ask.fm hesap kapatma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Ask.fm' de rahatsız olduğunuz bazı nedenlerden dolayı Ask.fm hesabını kapatmak istiyorsanız bunun için resimli anlatımımız ile sizleri bilgilendirmek istedik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Askfm kişilerin birbirlerine anonim olarak soru sordukları bir sosyal medya platformudur. Kullanıcılar kendilerine belirledikleri linkler ile anonim olarak soru sorarlar veya gelen anonim soruları yanıtlarlar. Kendileri istemedikleri sürece kim oldukları asla ortaya çıkmaz ve bu şekilde gizli olarak her şeyi istedikleri gibi sorabilirler.

Bu sosyal medya platformu son zamanlarda kullanmamaya başladı ve yerine aynı mantık doğrultusunda uygulamalar geliştirildi. Artık uygulamayı kullanmak istemeyen kullanıcıların çoğu hesaplarını kapatmaya başladı. Hesap kapatma işleminin bazı aşamaları bulunur.

Askfm hesap kapatma işlemi nasıl gerçekleşir?

Askfm hesap silme nasıl yapılır? Hesabı kullanmak istemeyen ve böyle bir hesabın kimse tarafından görünmesini istemeyen kullanıcılar hesaplarını kapatabiliyor. Bunun için ilk olarak Askfm hesabına giriş yapmak gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada en yukarıda sağda bulunan ayarlar bölümüne tıklanması gerekiyor. Ayarlar bölümüne geldikten sonra bir link ortaya çıkıyor. Bu link hesabı kapatmak için. Linkin üstüne gelerek hesabı devre dışı haline getirmek gerekiyor. Böylelikle hesap tamamen kapatılmış oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ask.fm hesap kapatmaAskfm hesap kapatma

Ask.fm silinen hesap tekrar açılabilir mi?

Askfm silinen hesap tekrardan açılabilir mi? Askfm hesabını devre dışı bırakan bir kişi aynı hesabı tekrar aktif hale getiremiyor. Silinen hesap tamamen silindiği için bir daha geri açılması mümkün olmuyor. Tekrar Askfm kullanmak isteyen kullanıcıların yeni bir hesap açması gerekiyor. Bu yüzden hesap silineceği zaman dikkatli düşünülmesi gerekiyor. Tekrardan kullanmayı düşünen kişiler hesabı kapatmak yerine öylece bırakabiliyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak