Bedava maske başvuru yapma adresi linki

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

3 Katlı Cerrahi özelliğe sahip ücretsiz maske başvuru link adresini ve nasıl maske alınır resimli anlatımımızı sizlere hazırladık. Birde maske neden gelmedi cevabını ekledik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bedava maske dağıtımı için başvuru adresini ve nasıl başvuru yapılır kısa bir duyuru yazısı hazırladık. Yakın bir zamanda ücretsiz eczanelerde dağıtımı da gündeme geldi. Şu an sipariş verdiğinizde PTT kargo üzerinden evinize yani kapınıza kadar getiriliyor. Şu zamanlarda çoğu ülkenin ücretle verdiği çoğu hizmeti ülkemizde ücretsiz verilmekte.

Bazı üreticilerin stokta tutması, başka ülkelere satışını yapması ve yüksek fiyatlarla satılması nedeniyle bir ara sıkıntı yaşanmıştı. Şimdilerde ise maske bolluğu var diyebiliriz. 

Bedava maske başvurusu için;

  • Tarayıcıdan https://basvuru.turkiye.gov.tr girin
  • T.C.numarası, ad bilgileri, ailedeki kişilerin bilgileri
  • İletişim için cep numarası ve adres bilgilerini doldurunuz    
  • Aydınlatma ve verilen bilgilerin doğruluğunu onaylayon
  • Son işlem “Başvuruyu tamamla”

Başvurunun alındığını ve verilen adrese en kısa sürede ulaşacağı belirten bir mesaj ekrana gelecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bazıları maske hala gelmedi diye merak içerisinde bekliyor. Nedenini yazmaya gerek yoktur diye düşünüyoruz. Kısaca yoğunluğa göre sırasıyla kargonuz elinize ulaşacak.

Bedava maske başvuru yapma adresi linkiÜcretsiz maske nasıl alınırbedava maske nasıl alınır


Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 15:25

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak