Beko televizyon internete nasıl girilir?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Beko Smart TV internete nasıl girilir için yardım almak isteyenler birde internette giremiyor şeklinde yorum yapanlar oluyor. Büyük ihtimal WiFi bağlantısı yok.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Televizyonların birçoğunda internete girme özelliği bulunmaktadır. Teknolojinin hızla gelişmesi ile günümüzde televizyondan internete girerek bilgisayar, cep telefonlar ve tabletlerden yapmış olduğumuz işlemleri kolaylıkla yapabiliriz. Bu yazıda Beko internete girmek için ne yapılması gerekmekte kısa bir bilgilendirmemiz olacak.

Bununla birlikte izlemek isteyip kaçırdığımız televizyon dizilerini, internet dizilerini ya da izlemek istediğimiz birçok filmi televizyonumuzu internete bağlayarak izleyebiliriz. Hayatımızı kolaylaştıran ve bize dev ekranda internet kullanımı sağlayan bu gelişme oldukça kullanışlıdır.

Beko televizyon internet girişi farklılıklar görülebiliyor. Görseller eskiii ve yeni modellere göre değiştiğinden örnek amaçlı paylaşım yapıldı.

Ayarlar / Ağ ayarları / WiFi açık / Erişim noktası seç / Kablosuz ağlara bakın  bağlanmada sorun varsa Gelişmiş seçeneğiyle devam edin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Beko internette girmiyor ise;

  • Modemi ve Smart TV fişinden çıkarılıp takılsın
  • Ağ ayarları sıfırlansın / unutulsun
  • Modem wifi adını değiştirin (Türkçe karakterler olmasın)
  • Modemin kanalını 11 yapın
  • TV’ den YouTube ve farklı uygulamalarla deneyin

Beko TV internete nasıl girilir?

Beko televizyonlar ile kablolu ya da kablosuz ağ yolu ile internete bağlanabilirsiniz. Peki, Beko televizyondan internete nasıl girilir sorusunun cevabını arayalım.

  1. Televizyonumuzu açalım.
  2. Atmış olduğumuz televizyonumuzun kumandası yardımı ile menü seçeneğine basalım.
  3. Gelen alt ekranda ayarlar bölümüne giriş yapalım.
  4. Ayarlar kısmından da ağ ayarları bölümüne girelim.
  5. Karşımıza gelen pencere de bağlantı tipini değiştir sekmesi bulunmaktadır. Bu sekme yardı ile bağlanmak istediğimiz internet ağının kablolu internet ağı mı yoksa kablosuz internet ağımı olduğunu seçelim
  6. Bağlantı tipimizi seçtikten sonra erişim noktası seç sekmesine gelelim. Burada karşımıza yakın bölgemizdeki bulunan tüm ağ adları gözükecektir.
  7. Bu ağ adlarının arasından girmek istediğimiz internet ağını seçelim.
  8. Bağlanmak istediğimiz internet ağını seçtikten sonra karşımıza bir şifre ekranı gelecektir. Bu şifre ekranına da bağlanmak istediğimiz ağın şifresini girelim.
  9. Daha sonra kumanda yardımı ile enter tuşuna basınız. Bekleyiniz ağ bağlanılıyor diye ekran gelecektir. Biraz bekledikten sonra internete bağlamış olacaksınız.

Beko televizyon ile internete giriş yaptığınızdan emin olmak için internet sayfalarını açın ve emin olduktan sonra televizyondan internet keyfini, çıkarın.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Beko televizyon internete nasıl girilir?Beko Smart TV internete nasıl girilir?


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 18:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.