Bip gruptan çıkma nasıl çıkılır

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bip uygulamasının en iyi yanlarından biri olan grup kurma ve grup görüntülü konuşmanın bu uygulama için artı bir özelliğini oluşturmakta. Bazı uygulamalara dahi yeni gelmişti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip uygulaması için yazılarımıza devam ediyoruz. Bu yazımıda gruptan nasıl çıkılır buna değineceğiz. Eğer gruptan çıkma nedeniniz sık sık bildirimlerin gelmesi ise gruptan çıkmadan bildirim seçeneklerini ayarlayabilirsiniz. Nasıl yapılır daha önce hazırlamış olduğumuz bildirimleri kapatma yazımıza bakmanız iyi olur.

Grupta çıkmada sorun yaşayanlar internet bağlantılarını kontrol etsin. Birde farklı bir internet erişimiyle denesinler.

Bip gruptan nasıl çıkılır?

Bip’ i açınız ve “Sohbetler” ekranında gruptan çıkmak istediğiniz grubun üstüne basılı tutarak sol’ a doğru kaydırınız. Yan tarafında kırmızı yazıyla “Çık” yazısı çıkacak buna dokunarak gruptan ayrılabilirsiniz. Gruptan ayrıldıktan sonra grup mesajlaşma bölümünde gruptan çıktığınız yazacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bip gruptan çıkma nasıl çıkılır

Bip grup bildirimleri sessize alma: Ayarlardan / bildirimler yazısına dokunup açılacak bölümden gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

Daha önce hazırladığımız Bip haberlerimizde grup oluşturma, görüntülü konuşma, bildirim ayarları ve kullanım sorunlarına yer verilmişti. Yazılarımızın amaçı Bip uygulamasının yaygınlaşmasında az da olsa katkı sağlamak.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak